tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δύο χρυσά βραβεία απέσπασε το επιτραπέζιο παιχνίδι «Παραμύθια αλλιώς»

Δύο Χρυσά βραβεία απέσπασε το επιτραπέζιο παιχνίδι «Παραμύθια αλλιώς» στα Toys Awards 2022 ως το καλύτερο επιτραπέζιο και καλύτερο εκπαιδευτικό παιχνίδι της διετίας! Το παιχνίδι, βασισμένο στην best seller σειρά «Παραμύθια αλλιώς» της Μαρίνας Γιώτη από τις εκδόσεις Διόπτρα, κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από την Giochi Preziosi κι έκλεψε τις εντυπώσεις.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτή η βράβευση, γιατί αποδεικνύεται ότι στην Ελλάδα έχουμε όλες τις προδιαγραφές για να δημιουργήσουμε πρωτότυπα παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων, τα οποία είναι δημιουργικά, εκπαιδευτικά, αλλά και διασκεδαστικά ταυτόχρονα», είπε η συγγραφέας και εικονογράφος Μαρίνα Γιώτη στην απονομή μέσω video, καθώς βρισκόταν σε περιοδεία για το νέο της παιδικό βιβλίο.

Η Μαρίνα Γιώτη και οι ομάδες της Giochi Preziosi, της Out of the Box, της Partner Plus και της εταιρείας Δεσύλλας συνεργάστηκαν για περισσότερο από δυο χρόνια με επιμονή στην κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού, έτσι ώστε να δημιουργήσουν ένα επιτραπέζιο που να αντιπροσωπεύει τις αξίες των βιβλίων της σειράς των εκδόσεων Διόπτρα, να καλλιεργεί την κριτική σκέψη των παιδιών και να είναι διασκεδαστικό για όλη την οικογένεια.

Λίγα Λόγια για το παιχνίδι:

Τα κλασικά παραμύθια που όλοι ξέρουμε… αλλιώς! Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής, μυστηρίου και ανατροπών για παιδιά σχολικής ηλικίας! Βασισμένο στη best seller σειρά παιδικών βιβλίων «Παραμύθια αλλιώς» της Μαρίνας Γιώτη, αναπτυγμένο από μια ομάδα εκπαιδευτικών, ψυχολόγων και gameplay experts. Πρωταγωνιστούν όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παραμυθιών αλλά και ο δαιμόνιος ρεπόρτερ Φάνης ο Μπούφος, που ψάχνει όλη την αλήθεια!

Κάτι συνταρακτικό συμβαίνει στο δάσος των Παραμυθιών. Η αποστολή μας είναι να μάθουμε την αλήθεια, να βρούμε τις αποδείξεις και να δημοσιεύσουμε την ιστορία μας στην εφημερίδα. Έτσι ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου με πολλές ανατροπές για το ποιος θα προλάβει να αποκαλύψει την αλήθεια στους κατοίκους του δάσους των Παραμυθιών. Στην διάρκεια του παιχνιδιού θα ανακαλύψουμε ότι το να πούμε την αλήθεια δεν είναι πάντα εύκολο, γιατί στην διαδρομή κάθε παίκτης θα έρθει αντιμέτωπος με στοιχεία που θα τον βοηθήσουν ή θα τον δυσκολέψουν, αλλά και τρικλοποδιές που μπορεί να του βάλουν οι άλλοι παίκτες. Όμως όποιος φτάσει πρώτος στο τέλος θα έχει την ευκαιρία να πει την ιστορία του με τα στοιχεία που έχει μαζέψει και να αποκαλύψει σε όλους την αλήθεια. Ένα παιχνίδι στρατηγικής που ακονίζει την αναλυτική και κριτική σκέψη των παιδιών διασκεδάζοντας!

Για 2-4 παίκτες/ Ηλικίες 6+ ετών

Δείτε εδώ πως παίζεται: How-to-play Video

Αποκτήστε το στα αγαπημένα σας βιβλιοπωλεία και καταστήματα παιχνιδιών ή από το site της Giochi Preziosi: https://www.gptoys.gr/el/ola-ta-paichnidia/epitrapezia-kartes/boardgames-paramythia-allios_133773/

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69