tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το βιβλίο «Τα παιδιά του Κάδου και της Ανακύκλωσης» θα παρουσιαστεί την Δευτέρα στην Βέροια

Οι εκδόσεις Υδροπλάνο, το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ και η συγγραφέας Βασιλική Μπίχτα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Τα παιδιά του Κάδου και της Ανακύκλωσης», την Δευτέρα 20 Ιουνίου και ώρα 19:30 στον πολυχώρο Sala Ελιάς.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς Βαγγέλης Βουραζάνης και Γιώργος Δάμτσιος.

Πόσο σημαντικό είναι να μάθουμε στα παιδιά μας να αγαπούν και να σέβονται το περιβάλλον; Την απάντηση την ξέρουμε, τον τρόπο πρέπει να βρούμε. Ο πλανήτης μας έχει ανάγκη από αγάπη και σεβασμό. Μας προσφέρει τόσα, ας τον προσέξουμε και εμείς. Δεν πετάμε τα σκουπίδια μας κάτω… τα ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΜΕ! Διαβάζοντας το παραμύθι αυτό, θα διδαχθούμε πολλά από τις περιπέτειες του Χαρτούλη, της Σακουλίτσας και του Πλαστικούλη, καθώς προσπαθούν να φτάσουν στον μπαμπά τους, τον Κάδο, και στη μαμά τους, την Ανακύκλωση. Θα τα καταφέρουν, τελικά;

Η Βασιλική Μπίχτα γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στην πόλη των Τρικάλων. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στην Κομοτηνή. Με την ολοκλήρωση του προπτυχιακού ξεκίνησε το μεταπτυχιακό της με εξειδίκευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες. Ασχολείται με την εκπαίδευση τα τελευταία δέκα χρόνια. Λατρεύει τη δουλειά της και την αλληλεπίδραση που υπάρχει στη διδασκαλία. Κοντά στα παιδιά καταλαβαίνει κάποιος τι σημαίνει αθωότητα, φαντασία και αλήθεια. Η συγγραφή είναι ένα ταξίδι γι αυτήν, με δύο επιβάτες, τον εαυτό της και την φαντασία της.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69