tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

«Το σχέδιο του Μώβ» της Ελένης Καραγιάννη θα παρουσιαστεί στην Βέροια

Το Βιβλιοπωλείο ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ και οι εκδόσεις ΑΤΕΧΝΩΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της συμπολίτισσάς μας Ελένης Καραγιάννη με τίτλο «Το σχέδιο του Μώβ».

Η παρουσίαση θα γίνει την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 και ώρα 8μμ, στον πολυχώρο Sala Ελιάς.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος Ευγενία Καβαλλάρη και ο Δημήτρης Ταχματζίδης φιλόλογος ακαδημαϊκός υπότροφος του τμήματος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Αποσπάσματα από το παραμύθι θα αναγνώσει ο Λευτέρης Κορυφίδης φιλόλογος, ποιητής, ηθοποιός.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Αλέκος Χατζηκώστας εκδότης, δημοσιογράφος, συγγραφέας.

Το σχέδιο του Μωβ είναι μία ιστορία μικρής φόρμας για παιδιά που θίγει το ζήτημα της διαφορετικότητας και εστιάζει στην επίδραση που ασκούν στον ψυχισμό του παιδιού επικριτικά σχόλια για την εξωτερική του εμφάνιση. Ταυτόχρονα αναδεικνύει την αξία της φιλίας, της συνεργασίας, της αποδοχής του εαυτού μας και του άλλου, την έννοια της συγγνώμης και της επανόρθωσης.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Γιατί απορεί και εκνευρίζεται ο Άκης ο Μολυβάκης με τον τριήμερο εγκλεισμό τους στην κασετίνα της Μαιρούλας; Η Μαιρούλα δεν έχει καμιά διάθεση να γράψει και να διαβάσει. Τα σχόλια και τα πειράγματα των συμμαθητών της την έχουν στεναχωρήσει πολύ. Αλλά, μήπως κι ο ίδιος δεν πρόσβαλε τη φίλη του, τη Βούλα τη Σβηστρούλα για το μέγεθος του σώματός της; Και τώρα, τι σκέφτεται να κάνει; Πώς θα επανορθώσει για την προσβλητική του συμπεριφορά απέναντι στη Βούλα και πώς θα βοηθήσει τη Μαιρούλα να ξαναβρεί το κέφι της, ώστε να λήξει σύντομα ο εγκλεισμός τους; Απλούστατα! Θα ακολουθήσει κατά γράμμα το σχέδιο του Μωβ Μαρκαδόρου, του σοφού αρχηγού των ενοίκων της κασετίνας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69