tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Κυκλοφόρησε το παιδικό βιβλίο του Ημαθιώτη Κύρκου Κυριάκου "Η Σταματίνα στον κόσμο των ανθρώπων"

Κυκλοφόρησε, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις σε γονείς, εκπαιδευτικούς, αλλά και μικρούς σε ηλικία αναγνώστες, το πρώτο παιδικό βιβλίο του ταλαντούχου συγγραφέα Κύρκου Κυριάκου, με καταγωγή από τον Κοπανό Ημαθίας.

Το παραμύθι, με τίτλο "Η Σταματίνα στον κόσμο των  ανθρώπων"  προάγει αξίες όπως καλοσύνη, ευγένεια, ενσυναίσθηση, αγάπη, οι οποίες πηγάζουν μέσα από τη σχολική αίθουσα της μικρής Σταματίνας, όπου και διαδραματίζεται το story του βιβλίου. 

Αξίζει να σημειωθεί πως επιλογή του συγγραφέα ήταν, μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου, να διατεθεί στο σύλλογο ΑμεΑ "Υφαδι", στη Νάουσα Ημαθίας. 

Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει επιμεληθεί η εξαιρετική ζωγράφος Άννα Β. Χλωροτύρη. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις iWrite και είναι διαθέσιμο στο iWrite.gr, σε όλα τα βιβλιοπωλεία και στο κατάστημα «pin-ela» της Άννας Χλωροτύρη στη Βέροια.

xlorotiri stamatina

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΗΣταµατίνα είναι µια µικρή και ατίθαση καρδερίνα. Ένα πρωί αποφασίζει να ταξιδέψει «χαµηλά», στον άγνωστο αλλά αγαπηµένο της προορισµό, στον ανεξερεύνητο κόσµο των ανθρώπων.

Για καλή της τύχη ο πρώτος άνθρωπος που συναντάει είναι µια συνονόµατή της! Η µικρή και καλόκαρδη Σταµατίνα!

Η Σταµατίνα των ανθρώπων και η Σταµατίνα η καρδερίνα δηµιουργούν µια αξιαγάπητη φιλία, µια σχέση εµπιστοσύνης, αλλά και µεγάλης περιπέτειας, όπως αυτή διαδραµατίζεται στο σχολείο της µικρής, ευτυχώς µε αίσιο τέλος.

Το βιβλίο αποτυπώνει µε έναν γλυκόπικρο τρόπο, µέσα από φανταστικές εικόνες και δράση, τη ρεαλιστική απεικόνιση του κόσµου των ανθρώπων, όπως ακριβώς είναι… έτσι ώστε να µπορεί να γίνει κατανοητός από µικρή ηλικία.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Κυριάκος Κύρκος γεννήθηκε στην Βέροια. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά, τον Βαγγέλη 8 ετών και την Σταματίνα 5 ετών.

Εργάζεται στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ως λιμενικός.

Σπούδασε Ανθρωπιστικές Σπουδές στη Θεσσαλονίκη, στο τµήµα Ευρωπαϊκού Πολιτισµού του Ε.Α.Π. Το 2019 ολοκλήρωσε τις µεταπτυχιακές σπουδές του στο Τουριστικό Management, από το Διεθνές Πανεπιστήµιο Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη, µε ειδίκευση στην τουριστική ανάπτυξη πόλεων και το µάρκετινγκ. Είναι µέλος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης του δήµου Νάουσας.

Ως ένθερµος «ταξιδιώτης» στον κόσµο των παραµυθιών και τακτικός  περιηγητής του κόσµου των ανθρώπων, το ταξίδι και οι περιπέτειες της Σταµατίνας αποτέλεσαν την έµπνευση για το πρώτο του παιδικό βιβλίο, που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις  iWrite.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69