tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Αμπέλι μου πλατύφυλλο..." ο νέος Εκπαιδευτικός Φάκελος του Λυκείου των Ελληνίδων Νάουσας

"Αμπέλι μου πλατύφυλλο..." ο νέος Εκπαιδευτικός Φάκελος του Λυκείου των Ελληνίδων Νάουσας για το κρασί και την αμπελοκαλλιέργεια στη Νάουσα είναι έτοιμος!

 

Απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές της Δ', Ε', ΣΤ' Δημοτικού και Α' Γυμνασίου και είναι διαθέσιμος για δανεισμό από τα σχολεία. Μπορείτε να απευθύνεστε στο Λύκειο των Ελληνίδων Νάουσας στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περιλαμβάνει έντυπο για τον εκπαιδευτικό με κείμενα, φωτογραφίες, πρωτότυπες εικονογραφήσεις και προτεινόμενες δραστηριότητες καθώς επίσης και εκπαιδευτικά παιχνίδια!

Πρόκειται για μια πρωτότυπη και εξαιρετική μελέτη των μουσειοπαιδαγωγών και συνεργατών του ΛΕΝ Αμοιρίδου Βάλιας και Αδαμίδη Γιώργου και με Γραφιστικό σχεδιασμό από τους Loopo Studio.

Η όλη μελέτη και η τελική μορφή πραγματοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Δήμου της Η.Π. Νάουσας.

Για μία πρώτη "γεύση", ο φάκελος θα βρίσκεται στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη στο Γιαννακοχώρι Νάουσας την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου στις 12.00, κατά την αναπαράσταση του παραδοσιακού τρύγου από το Λύκειο των Ελληνίδων Νάουσας στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Τρύγου Νάουσας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69