tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εκτελεστικό μέλος σε διεθνή οργανισμό συγγραφέων ο Γιώργος Σαρδέλης

Εκτελεστικό μέλος (executive member) στον διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Writers Capital Foundation, έναν οργανισμό που απευθύνετε σε συγγραφείς και δημιουργούς απ’ όλο τον κόσμο, χρήσθηκε ο συγγραφέας Γιώργος Σαρδέλης.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Preeth Padmanabhan Nambiar και η Γενική Γραμματέας Ειρήνη Δούρα-Καβαδία υποδέχθηκαν στον οργανισμό τον οικονομολόγο – καθηγητή - συγγραφέα και ποιητή Γιώργο Σαρδέλη, που τον γνωρίσαμε από παρουσιάσεις βιβλίων του στην Βέροια, ο οποίος θα είναι εκπρόσωπος στο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών & Λογοτεχνίας Πανόραμα (Panorama International Literature Festival 2024).

"Ο Γιώργος Σαρδέλης, με καταγωγή από το Λιβαδάκι της ορεινής περιοχής της Ναυπακτίας, γεννήθηκε στη Νέα Αβοράνη Αγρινίου. Σήμερα διαμένει στη Θεσσαλονίκη, είναι ένας αφοσιωμένος οικογενειάρχης με σύζυγο και δύο παιδιά. Το εκπαιδευτικό του ταξίδι τον οδήγησε στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αβοράνης Αγρινίου και το 1ο Γυμναστήριο Παμπαίδων Αγρινίου. Αποφοίτησε από την Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης, πλέον Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, με επίκεντρο την Οργάνωση και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Με πλούτο εμπειρίας ο Γιώργος πέρασε 14 χρόνια σε πολυεθνική εταιρεία, κατέχοντας τελικά κορυφαία οικονομική στελέχη. Από το 1993 λειτουργεί με επιτυχία το δικό του γραφείο ως Οικονομολόγος και Σύμβουλος Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη. Η δέσμευσή του επεκτείνεται στην εκπαίδευση, όπου έχει διατελέσει καθηγητής σε οικονομικές σχολές και λέκτορας εκπαιδευτικών οικονομικών σεμιναρίων. Ο Γιώργος έχει συμβάλει και ως αρθρογράφος σε οικονομικά περιοδικά και blogs, καθώς και οικονομικός αναλυτής στα ΜΜΕ.

Πέρα από τις επαγγελματικές του προσπάθειες, ο Γιώργος Σαρδέλης εμπλέκεται βαθιά στην αντιμετώπιση των ανθρώπινων και κοινωνικών προβλημάτων. Υποστηρίζει ενεργά ένα καλύτερο αύριο, τονίζοντας τη σημασία της οικογένειας ως θεμέλιου λίθου για τις ευτυχισμένες κοινωνίες. Οι αξίες του εστιάζουν στη δικαιοσύνη, την ελευθερία, την ασφάλεια, την εκπαίδευση, την υγεία, το δικαίωμα στην εργασία και την κοινωνική ισότητα. Το 2018 μοιράστηκε τις ιδέες του στο πρώτο του βιβλίο, «Κατάθεση Ψυχής», αναδεικνύοντας την αγάπη ως υπέρτατη αξία", αναφέρει στο μήνυμά του ο πρόεδρος του ιδρύματος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69