tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσιάστηκε στην Βέροια το βιβλίο του Χρήστου Τούβε «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια»

grammatikopoylos tsouve

Παρουσιάστηκε στην Δημόσιa Βιβλιοθήκη Βεροίας το του Χρήστου Τούβε «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια». Μιλώντας για την απόφαση του να γράψει το βιβλίο, ο κ Τούβε, σημείωσε ότι θέλησε να σταματήσει, να είναι δειλός και να εξωτερικεύσει κάποια πράγματα.

Αναφερόμενος στο βιβλίο του ο κ. Τσουβε είπε ότι οι ήρωες είναι ο μικρός Ροντρίγκο και ο παππούς Φράνσε και εξήγησε ότι την έμπνευση αυτή του την έδωσε μια σκηνή στην Ιταλία, οπού ένας μικρός με το όνομα. Ροντρίνκο έφυγε αγκαλιά της μητέρας του κι έτρεξε και αγκάλισε τον παππού Φράνσε. Για την ιστορία που ξετυλίγει στο βιβλίο του, σημείωσε ότι χρησιμοποίησε πολλά στοιχεία από τις διδακτικές συζητήσεις με την γιαγιά του. «Στο τέλος ήθελα να αναδείξω την σχέση παππού – εγγονού και να αποδώσω φόρο τιμής στην γιαγιά μου» σχολίασε ο Χρήστος Τσούβε.

Την εκδήλωσε συντόνισε ο Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπευτής Ηλίας Γραμματικόπουλος. «Ο συγγραφέας με το έργο του μιλά στην ψυχή του αναγνώστη» σχολίασε ο κ. Γραμματικόπουλος και ευχήθηκε στον συγγραφέα το ταξίδι του στον χώρο εκτός από παράξενο να είναι και όμορφο. «Εύχομαι να συνεχίσει να είναι αγνός» σημείωσε ο κ. Γραμματικόπουλος.

Ένα μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί (πιο συγκεκριμένα από τα 10 ευρώ του βιβλίου, τα 2 ευρώ θα πηγαίνουν στο σύλλογο) στο Σύλλογο Οικογενειών και Φίλων για την Ψυχική Υγεία (Σ.Ο.Φ.Ψ.Υ) Ημαθίας.

Στην παρουσίαση χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του ΣΟΦΨΥ Γιώργος Σαλιάγκας. «Ο συγγραφέας είναι άνθρωπος με σπάνιες ευαισθησίες οι οποίες βγαίνουν στο βιβλίο του» τόνισε ο κ. Σαλιάγκας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69