tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Διαδραστική παρουσίαση παιδικών βιβλίων στον ‘Πρίγκηπα’, αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας

 

“Η σχέση μητέρας - παιδιού είναι ιερή. Ο δεσμός που αναπτύσσεται μεταξύ μητέρας και παιδιού είναι άριστος, δυνατός και χωρίς όρια. Όταν πονάμε η πρώτη λέξη που λέμε είναι μαμά… Όταν κάναμε τα πρώτα μας βήματα ήταν εκεί… Εκεί στα εύκολα, εκεί και στα δύσκολα… Εκεί σε όλα… Μαμά = Αγάπη, φροντίδα, προστασία, προσφορά, ανιδιοτέλεια….. Τόσες πολλές λέξεις συνδεδεμένες με ένα και μόνο πρόσωπο….

Εν όψει της Γιορτής της Μητέρας, η οποία τιμάται στις 10 Μαΐου, δεν θα μπορούσαμε να μην διοργανώσουμε εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις μανούλες.
Ο «Πρίγκηπας», λοιπόν, σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Διάπλους, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε για να γιορτάσουμε μαζί την πιο αγαπημένη και απαραίτητη μορφή όλων μας…. αυτή της μητέρας ….

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον «Πρίγκηπα» την Δευτέρα 4 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00μμ.

Οι συγγραφείς κα Μαριάννα Κατρά και κα Γεωργία Λάττα θα παρουσιάσουν με διαδραστικό τρόπο τα βιβλία τους δηλαδή τα παιδιά θα συμμετέχουν στην παρουσίαση και o κ. Γιάννης Θεοδώρου (νηπιαγωγός, εμψυχωτής θεατρικού παιχνιδιού) θα πλαισιώσει την εκδήλωση και θα ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους. Μέσω της παρουσίασης του βιβλίου οι μικροί μας φίλοι θα βρουν τις κατάλληλες εκείνες λέξεις για να γράψουν ένα γράμμα στη μαμά…

Στο τέλος της εκδήλωσης μία έκπληξη περιμένει τους μικρούς μας φίλους και πολλά δωράκια για τις μανούλες”, αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69