tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσιάστηκε στην Βέροια το βιβλίο του Α. Ακριτίδη "Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις"

akritidis veria

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «Έρασμος» παρουσίασε στην Βέροια το μυθιστόρημα του συγγραφέα και Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μελίκης, Αλέξανδρου Ακριτίδη «Χίλιοι τρόποι να πεθάνεις». Την παρουσίαση έκανε η η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Παρθενόπη Σκεντερίδου. Μεταξύ των άλλων υπογράμμισε ότι είναι ένα μυθιστόρημα που διαβάζεται μια ανάσα, δεν κουράζει και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.

Επίσης η κ. Σκεντερίδου ανέφερε είναι ένα μυθιστόρημα με δυνατά συναισθήματα και αναφορές σε συμπεριφορές, με τον έρωτα να διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο χωρίς να είναι πρωταγωνιστής. Η κ. Σκεντερίδου επεσήμανε ακόμη ότι στο μυθιστόρημα η γυναίκα παρουσιάζεται ως εργαλεία πρόσκαιρης απόλαυσης και όχι ως πρόσωπο και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που ο συγγραφέας επέλεξε για την παρουσίαση τον Έρασμο, διότι ο σύλλογος παλεύει για την εξάλειψη της βίας και προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο αυτών που την βίωσαν.

akritidis veria2

Από την πλευρά του ο συγγραφέας σημείωσε ότι η ιδέα της συγγραφής αυτού του βιβλίου γεννήθηκε πριν πολλά χρόνια, όταν είδε ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος να μπλέκουν με τον τζόγο και την παράνομη διακίνηση αλλοδαπών γυναικών. "Οι ήρωες δεν είναι πραγματικοί αλλά πολλά από τα περιστατικά είναι" σχολίασε ο κ. Ακριτίδης.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης διαβάστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου από την Λεμονιά Μανίκα τα οποία συνοδεύτηκαν από μουσικό πρόγραμμα που ερμήνευσαν οι Κώστας Σαμαρτζίδης, Κατερίνα Σωτηρίου.

Εκτός από μέλη του Εράσμου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Βέροιας, Αλεξάνδρειας Γιώργος Σοφιανίδης, Νίκος Σαρακατσιάνος και ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Διονύσης Διαμαντόπουλος.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69