tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιες ταινίες προβάλει το Σταρ

Σε ισχύ μπήκε το νέο πρόγραμμα του κινηματογράφου Σταρ. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΑΣΤΕΡΙΞ: ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΙΚΟΥ ΖΩΜΟΥ (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: Σάββατο 16/2 Και Κυριακή 17/2 στις 17.00 μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά

Σενάριο/Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞΑΝΤΡ ΑΣΤΙΕ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΡΛΑΣΗΣ, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΥΡΙΩΤΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΦΗΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΥΦΑΝΤΗΣ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΪΚΑΣ, ΑΝΤΡΙΑ ΡΑΠΤΗ, ΤΟΝΙΑ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

O Ασπροδόντης - White Fang

του Αλεξάντρ Εσπιγκάρες

Προβολές: Σάββατο 16/2 Και Κυριακή 17/2 στις 17.00 μεταγλωττισμένη στα Ελληνικά

Σενάριο: Αλεξάντρ Εσπιγκάρες Σκηνοθεσία: Σερζ Φρίντμαν, Φιλίπ Λιορέ, Ντομινίκ Μονφερί

Ο βραβευμένος με Οσκαρ Ταινίας Μικρού Μήκους Κινουμένων Σχεδίων Αλεξάντρ Εσπιγκάρες υπογράφει μια ακόμη διασκευή του κλασικού μυθιστορήματος του Τζακ Λόντον.

Ενας μικρός λύκος που, από μικρό ακόμα κουτάβι, πλησίασε τους ανθρώπους, οι οποίοι του πρόσφεραν προστασία, ζεστασιά και τροφή εγκαταλείπει σιγά-σιγά τον κόσμο της άγριας φύσης και υποτάσσεται στους ανθρώπους. Ομως, ακολουθούν πολλές περιπέτειες, υπάρχουν πολλοί εχθροί που τον επιτίθενται συνεχώς και άνθρωποι που τον κακομεταχειρίζονται. Θα καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα προβλήματα που τον περιτριγυρίζουν;

Το Πράσινο Βιβλίο - Green Book (Υποψήφια για 5 OSCAR)

5 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ OSCAR: Καλύτερης Ταινίας , Σεναρίου, Μοντάζ και A’ και Β’ Ανδρικού Ρόλου. 3 ΧΡΥΣΕΣ ΣΦΑΙΡΕΣ

Υποψήφια για OSCAR καλύτερης ταινίας

Υποψήφια για OSCAR καλύτερου σεναρίου

Υποψήφια για OSCAR μοντάζ

Υποψήφια για OSCAR Ά Ανδρικού

Υποψήφια για OSCAR ΄Β Ανδρικού

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου σεναρίου σε ταινία

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου σε ταινία

Χρυσή Σφαίρα Καλύτερης μουσικής ή κωμικής ταινίας

Διεθνές Βραβείο της Αυστραλιανής Ακαδημίας Κινηματογράφου και Τηλεόρασης Καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου

Κινηματογραφικό Βραβείο BAFTA Καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου Μαχερσάλα Αλι

Βραβείο Σωματείου Ηθοποιών Καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου Μαχερσάλα Αλι

Βραβείο Critics' Choice Καλύτερου Β' ανδρικού ρόλου Μαχερσάλα Αλι

Toronto International Film Festival People's Choice Award

Βραβείο της Ένωσης Αμερικανών Παραγωγών Καλύτερης ταινίας στον κινηματογράφο

Βραβείο του Εθνικού Συμβουλίου Κριτικών Κινηματογράφου των ΗΠΑ Καλύτερης ταινίας

Προβολές: Πέμπτη 14/2 – Δευτέρα 18/2– Τρίτη 19/2 – Τετάρτη 20/2 στις 20.30

Παρασκευή 15/2– Σάββατο 16/2 – Κυριακή 17/2 στις 19.00 και 21.30

Σενάριο : Νικ Βαλελόνγκα, Μπράιαν Χέις Κάρι, Πίτερ Φαρέλι

Σκηνοθεσία: Πίτερ Φαρέλι

Ηθοποιοί: Βίγκο Μόρτενσεν, Μαχερσάλα Αλι, Λίντα Καρντελίνι

Ο δρόμος για τα Οσκαρ είναι στρωμένος με πέντε υποψηφιότητες Χρυσής Σφαίρας για την πιο αισιόδοξη και συγκινητική ταινία της χρονιάς.

Το πρώτο μεγάλο ατού της ταινίας είναι το εξαιρετικά καλογραμμένο σενάριο, με έξυπνους διαλόγους και ξεκαρδιστικές ατάκες που εναλλάσσονται με πιο δραματικές στιγμές, και οι οποίες πηγάζουν μέσα από το κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο στο οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία μας.

Δεκαετία του '60. O Τόνι Λιπ, πορτιέρης από μία Ιταλο-αμερικανική γειτονιά του Μπρονξ, προσλαμβάνεται ως οδηγός του Δρ. Ντον Σίρλεϊ, ενός παγκοσμίου φήμης αφροαμερικάνου πιανίστα, για να τον συνοδεύσει σε μία περιοδεία από το Μανχάταν στον βαθύ Αμερικάνικο Νότο. Θα πρέπει να κινηθούν στηριζόμενοι στο «Πράσινο Βιβλίο», που θα τους υποδείξει τα ελάχιστα καταλύματα, εστιατόρια κτλ που ήταν τότε ασφαλή για τους Αφροαμερικανούς. Συναντούν τον ρατσισμό, διάφορους κινδύνους - αλλά και ανθρωπιά και αναγκάζονται να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους και να επιβιώσουν σε μία διαδρομή ζωής.

Μια αληθινή αντιρατσιστική ιστορία με πρωταγωνιστές τον οσκαρούχο Μαρσάλα Άλι («Moonlight») και τον Βίγκο Μόρτενσεν.

Οι πρωταγωνιστές λοιπόν, Viggo Mortensen (Captain Fantastic) και Mahershala Ali (Hidden Figures), έχοντας στα χέρια τους δύο υπέροχους χαρακτήρες δημιουργούν ένα πολύ ζωντανό δίδυμο με πολύ καλή χημεία και ιδιαίτερα ρεαλιστικές ερμηνείες.

Χαρίζουν γέλιο, προβληματίζουν, πείθουν για τις αλλαγές που δέχονται, και δημιουργούν μια σχέση αλληλεπίδρασης που προσφέρει αμοιβαία μαθήματα.

Και μέσα από τις δικές τους μεταστροφές τα μαθήματα περνάνε και σε εμάς, προβληματίζοντας για κοινωνικές ανισότητες, για θέματα ρατσισμού, για θέματα παιδείας, για θέματα ανθρωπιάς.

Όμορφο, γλυκό, αστείο, διδακτικό.

Ένα road movie το οποίο αποτελεί μια από τις καλύτερες ταινίες αυτής της κινηματογραφικής χρονιάς.

«Πολιορκία» του Βασίλη Τσικάρα

Προβολές: Καθημερινά στις 19.00

Σενάριο / Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσικάρας

Η «Πολιορκία», βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και δη στη μάχη της Μονής Δοβρά στη Βέροια, το Μάρτιο του 1822. Η ιστορία όμως επαναλαμβάνεται. Δύο αξιωματικοί του Ελληνικού στρατού στο οχυρό Ρούπελ, το Μάρτιο του 1941, έχουν να αντιμετωπίσουν τις ίδιες προκλήσεις λίγες μέρες πριν την επίθεση των Γερμανών.

ΑΛΙΤΑ: Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ - ALITA: BATTLE ANGEL

Από τους οραματιστές δημιουργούς Τζέιμς Κάμερον (AVATAR)

και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ (AMAΡΤΩΛΗ ΠΟΛΗ)

Προβολές: καθημερινά στις 21.00 απλές 2D προβολές.

Σε 3D (Τρισδιάστατη ) προβολή μόνο Παρασκευή στις 21.00

Σενάριο: ΤΖΕΪΜΣ ΚΑΜΕΡΟΝ

Σκηνοθεσία: ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ

Ηθοποιοί: ΜΙΣΕΛ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΖ, ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΚΟΝΕΛΙ, ΚΡΙΣΤΟΦ ΒΑΛΤΣ, ΜΑΧΕΡΣΑΛΑ ΑΛΙ, ΤΖΑΚΙ ΕΡΛ ΧΕΪΛΙ, ΡΟΖΑ ΣΑΛΑΖΑΡ, ΕΝΤ ΣΚΡΕΪΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Όταν η Αλίτα (Ρόζα Σάλαζαρ) ξυπνά χωρίς να θυμάται ποια είναι σε έναν μελλοντικό κόσμο που δεν αναγνωρίζει, την περιμαζεύει ο Ίντο (Κριστόφ Βαλτς), ένας ευγενικός επιστήμονας που αντιλαμβάνεται ότι κάπου μέσα σε αυτό το ανθρωποειδές κρύβεται η καρδιά και η ψυχή μιας νεαρής γυναίκας με ξεχωριστό παρελθόν. Καθώς η Αλίτα μαθαίνει να περιπλανιέται στη νέα της ζωή και στους επικίνδυνους δρόμους της Άιρον Σίτι, ο Αΐντο προσπαθεί να την προφυλάξει από το αινιγματικό παρελθόν της, τη στιγμή που ο «περπατημένος» νέος της φίλος Χιούγκο (Κίαν Τζόνσον) είναι διατεθειμένος να τη βοηθήσει να ξυπνήσει τις μνήμες της. Μόνο όταν οι φονικές και διεφθαρμένες δυνάμεις της πόλης καταδιώκουν την Αλίτα, εκείνη ανακαλύπτει ένα στοιχείο για το παρελθόν της – έχει μοναδικές πολεμικές ικανότητες και αυτοί που είναι στην εξουσία θα κάνουν τα πάντα για τις υποτάξουν. Αν καταφέρει να τους ξεφύγει, ίσως να είναι το κλειδί για τη σωτηρία των φίλων της, της οικογένειάς της και του κόσμου που έμαθε να αγαπά.

Extra:

Η περιπέτεια ξεκινά όταν ένας επιστήμονας ανακαλύπτει μια δεύτερη ευκαιρία στην πατρότητα, σώζωντας ένα ανθρωποειδές (cyborg) κορίτσι που μπορεί το σώμα της να μη λειτουργεί πια αλλά το ανθρώπινο μυαλό της παλεύει να την κρατήσει στη ζωή. Βασισμένη στο manga του Γιουκίτο Κισίρο η «Αλίτα: Ο Άγγελος της Μάχης», η ταινία επανεφεύρει έναν μυθικό και δυστοπικό κόσμο με γιγάντια τέρατα, σκοτεινή δικαιοσύνη και συναρπαστικές ανθρώπινες ιστορίες. «Βλέπουμε την ιστορία μέσα από τα μάτια της Αλίτα που έχουν μια αθωότητα και κοιτούν την ομορφιά των πραγμάτων. Θελήσαμε να φτιάξουμε κάτι που να μοιάζει πολύ πραγματικό, που σε μαγνητίζει, που σε ξαφνιάζει, που σου προσφέρει όλα όσα περιμένεις από μια ταινία του Κάμερον. Το φοβερό είναι ότι ο Κάμερον ετοιμάζει αυτή την ταινία από το 1999 και μέχρι σήμερα κανείς δεν έφτιαξε κάτι τέτοιο», δηλώνει με θαυμασμό ο Ροντρίγκεζ.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.cinestar.gr

http://www.facebook.com/cinestarveria

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69