tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Κάποτε...στο Χόλιγουντ" και ο "Βασιλιάς των Λιονταριών" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 22/8/19 έως την Τετάρτη 28/8/19. Αναλυτικά:

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.)- THE LION KING

Προβολές: Καθημερινά στις 18.30

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ
Σενάριο: TZEΦ ΝΕΪΘΕΝΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΥΒΡΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΜΒΡΑΖΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Simba. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Simba θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν.

Trailer: 

ΚΑΠΟΤΕ… ΣΤΟ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ (Quentin Tarantino) – (ONCE UPON A TIME… IN HOLLYWOOD)

ΘΕΡΙΝΟ σινεμά

Προβολές: καθημερινά στις 21.00 *σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα πραγματοποιηθεί στην Αιθ1 με κλιματισμό

Σενάριο και σκηνοθεσία: Quentin Tarantino
Πρωταγωνιστούν: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie

To Κάποτε… στο Χόλιγουντ, του Quentin Tarantino επισκέπτεται το Λος Άντζελες του 1969, όπου όλα αλλάζουν, όταν ο διάσημος τηλεοπτικός αστέρας Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) και ο επί χρόνια κινηματογραφικός του «παρτενέρ», που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, Cliff Booth (Brad Pitt) βρίσκονται σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν.

Η ένατη ταινία του ευφυούς σκηνοθέτη και σεναριογράφου, φιλοξενεί ένα υπέρλαμπρο καστ και ένα γαϊτανάκι από ιστορίες σε έναν φόρο τιμής στις τελευταίες μεγάλες στιγμές της χρυσής εποχής του Hollywood.

Trailer: 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69