tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

"Φύγαμε", "Το κάλεσμα της άγριας φύσης", "Ο αόρατος άνθρωπος" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 5/3/20 έως την Τετάρτη 11/3/20. Αναλυτικά:

ΦΥΓΑΜΕ - ONWARD (ΜΕΤΑΓΛ.) (Disney-Pixar)

Προβολές: Πέμπτη 5/3 - Παρασκευή 6/3 - Σάββατο 7/3 - Κυριακή 8/3 στις 17.30

Σκηνοθεσία: ΝΤΑΝ ΣΚΑΝΛΟΝ
Σενάριο: ΝΤΑΝ ΣΚΑΝΛΟΝ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΖΩΗ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΛΟΣ, ΣΟΦΙΑ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΤΣΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Τοποθετημένο στα προάστια ενός φανταστικού κόσμου, το «ΦΥΓΑΜΕ», η νέα ταινία της Disney και Pixar συστήνει στο κοινό δυο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω.

Μέσα σε 25 χρόνια κινηματογραφικής παρουσίας, οι ταινίες της Pixar έχουν καταφέρει (μερικές ίσως περισσότερο από κάποιες άλλες) κάτι το μοναδικό. Να απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες, να μιλούν στις καρδιές μικρών και μεγάλων, και να σκορπίζουν λίγη μαγεία στην καθημερινότητά μας - μαρτυρώντας έτσι την διαχρονική αξία μίας εταιρίας, που με κάθε της ταινία, θέτει την μπάρα ακόμα πιο ψηλά, εδραιώνοντάς την ως ένα από τα καλύτερα animation στούντιο του κόσμου.

Trailer: 

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΦΥΣΗΣ - THE CALL OF THE WILD

Προβολές: Πέμπτη 5/3 – Δευτέρα 9/3 – Τρίτη 10/3 – Τετάρτη 11/3 στις 20.00
Παρασκευή 6/3 - Σάββατο 7/3 - Κυριακή 8/3 στις 19.30 και 21.30
Σκηνοθεσία: ΚΡΙΣ ΣΑΝΤΕΡΣ
Σενάριο: ΜΑΪΚΛ ΓΚΡΙΝ
Ηθοποιοί: ΧΑΡΙΣΟΝ ΦΟΡΝΤ, ΟΜΑΡ ΣΙ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΓΟΥΙΤΦΟΡΝΤ, ΝΤΑΝ ΣΤΙΒΕΝΣ, ΚΟΛΙΝ ΓΟΥΝΤΕΛ, ΚΑΡΕΝ ΓΚΙΛΑΝ

Η ταινία βασίζεται στην πολυαγαπημένη κλασική ιστορία «Το Κάλεσμα της Άγριας Φύσης» και φέρνει στη μεγάλη οθόνη την ιστορία του Μπακ, ένα σκύλο με μεγάλη καρδιά. Η ευτυχισμένη ζωή του ανατρέπεται όταν ξαφνικά μεταφέρεται από το σπίτι του στην Καλιφόρνια στην εξωτική και άγρια Αλάσκα την περίοδο της μεγάλης εξόρυξης χρυσού το 1890. Ως το νεότερο μέλος μιας ομάδας σκύλων για αποστολές αλληλογραφίας – αργότερα γίνεται ο αρχηγός τους – ο Μπακ θα βιώσει την εμπειρία της ζωής του, βρίσκοντας στο τέλος την αληθινή του θέση σε αυτό τον κόσμο φροντίζοντας πια ο ίδιος τον εαυτό του.

Trailer:

 

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ - THE INVISIBLE MAN

από τον σεναριογράφο τωνταινιών «Saw» και «Insidious»
Προβολές: Πέμπτη 5/3 – Δευτέρα 9/3 – Τρίτη 10/3 – Τετάρτη 11/3 στις 20.30
Παρασκευή 6/3 - Σάββατο 7/3 - Κυριακή 8/3 στις 19.00 και 21.30

Σκηνοθεσία: ΛΙ ΓΟΥΑΝΕΛ
Σενάριο: ΛΙ ΓΟΥΑΝΕΛ
Ηθοποιοί: ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΟΣ, ΣΤΟΡΜ ΡΙΝΤ, ΑΛΝΤΙΣ ΧΟΤΖ, ΧΑΡΙΕΤ ΝΤΑΪΕΡ, ΟΛΙΒΕΡ ΤΖΑΚΣΟΝ-ΚΟΕΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Αυτό που δε βλέπεις, μπορεί να σε πληγώσει. Η βραβευμένη με ΕΜΜΥ ηθοποιός Ελίζαμπεθ Μος (Εμείς, The Handmaid’s Tale) πρωταγωνιστεί σε μια τρομακτική και σύγχρονη ιστορία εμμονής, η οποία αντλεί έμπνευση από το κλασικό, αρχετυπικό τέρας της Universal, τον Αόρατο Άνθρωπο. Παγιδευμένη σε μια βίαιη, κακοποιητική σχέση με έναν πλούσιο και ευφυή επιστήμονα, η Σεσίλια Κας (Μος) καταφέρνει να αποδράσει μέσα στη νύχτα και να εξαφανιστεί, με τη βοήθεια της αδερφής της (Χάριετ Ντάιερ) ενός παιδικού της φίλου (Άλντις Χοτζ) και της μικρής του κόρης (Στορμ Ρέιντ). Όταν όμως ο βάναυσος πρώην σύντροφος της Σεσίλια (Όλιβερ Τζάκσον – Κόεν) αυτοκτονεί και της αφήνει ως κληρονομιά ένα μεγάλο μέρος της τεράστιας περιουσίας του, η Σεσίλια υποψιάζεται ότι πρόκειται για παγίδα. Μια σειρά από παράξενες συμπτώσεις θα αποβούν σχεδόν θανατηφόρες και θα απειλήσουν τις ζωές εκείνων για τους οποίους η Σεσίλια νοιάζεται. Η λογική της θα αρχίσει να κλονίζονται και θα προσπαθεί απελπισμένα να αποδείξει στον περίγυρό της ότι καταδιώκεται από μια αόρατη παρουσία που την στοιχειώνει.

Trailer: 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69