tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ξεκίνησε στην Βέροια το 6ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας

Πραγματοποιήθηκε χθες στον ιδιαίτερο χώρο του Εκκοκκιστηρίου Ιδεών στην Βέροια η έναρξη του 6ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας.

Οι θεατές από όλη την ευρύτερη περιοχή τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα γέμισαν από νωρίς τις προβλεπόμενες θέσεις και απέδειξαν πως ο πολιτισμός μπορεί να ανθίσει και υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Η 1η ημέρα του θεσμού περιλάμβανε μια ειδική προβολή της ταινίας μικρού μήκους NIMICτου βραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου και 18 ταινίες από όλο τον κόσμο.

Στα πλαίσια της θεματικής του φεστιβάλ FocusOnWomen”και τιμώντας τα 100 χρόνια από την γέννηση και 25 χρόνια από το θάνατο της, προβλήθηκε αφιέρωμα στην μεγάλη Ελληνίδα ηθοποιό και πολιτικό Μελίνα Μερκούρη.

Στην διάρκεια της βραδιάς δόθηκαν αναμνηστικά στους συντελεστές 4 ταινιών που παρευρέθηκαν στο φεστιβάλ.

Σήμερα 2η ημέρα του φεστιβάλ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει 19 ταινίες μικρού μήκους, 10 εκ των οποίων ανήκουν στην θεματική “Focus On Women”  στην οποία θα προβληθεί και το βίντεο αφιέρωμα στην Μελίνα Μερκούρη.

Είσοδος ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έναρξη Προβολών 21:00

Προσέλευση κοινού 20:30

Προκράτηση θέσεων

1. Στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με θέμα ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ καθώς και τα στοιχεία σας (Όνομα – Επώνυμο – Τηλέφωνο ) και την ημερομηνία για την οποία θέλετε να κάνετε κράτηση

2. Τηλεφωνήστε στο 6972440721.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69