tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποια εργαστήρια θα γίνουν στα πλαίσια του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους

Η Λέσχη Κινηματόδρασις ανακοινώνει πως στα πλαίσια του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια από τον Ηλία Φλωράκη, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος (ΕΣΕ), συνεργάτη του Νεανικού Πλάνου και του Φεστιβάλ Ολυμπίας, δημιουργού του Cinelike Lab.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΦΛΩΡΑΚΗ

Θέμα: Τί είναι το σενάριο; Διαφορές με την λογοτεχνική γραφή.
Διάρκεια: 2 ώρες περίπου.
Σάββατο 3 Ιουλίου 18:00-20:00
Ηλικίες: Για ενήλικες.

Μια θεωρητική προσέγγιση στο σενάριο, τις βασικές αρχές του και τις διαφορές με την λογοτεχνική γραφή. Πώς αναλύεται και αξιολογείται ένα σενάριο στον κινηματογράφο.

Θέμα: Δημιουργία βίντεο με την τεχνική του stop motion για κινητό ή τάμπλετ.
Διάρκεια: 2 ώρες μαζί με το πρακτικό μέρος.
Κυριακή 4 Ιουλίου 11:00-13:00
Ηλικίες: Παιδιά δημοτικού και γονείς.

Ένα εργαστήριο, όπου τα παιδιά (και οι γονείς τους) θα μάθουν πώς μπορούν να γίνουν πιο δημιουργικά, αξιοποιώντας την τεχνολογία των κινητών/τάμπλετ, με υλικά που μπορούν να βρουν στο σπίτι τους.
Όσοι θέλουν να συμμετέχουν μπορούν αν θέλουν να έχουν ήδη εγκαταστήσει στο κινητό ή το τάμπλετ (Android), το πρόγραμμα Stop Motion Pro της Cateaters, που είναι δωρεάν. Αν θέλουν τα παιδιά, μπορούν να έχουν μαζί τους και ένα-δύο παιχνιδάκια, όπως Playmobil, Lego, κουκλάκια ή οτιδήποτε μικρό που θα θέλουν να ζωντανέψουν.

ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλ. 6980575196.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69