tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το νέο πρόγραμμα προβολών του Θερινού ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ

Ανακοινώθηκε από το Σταρ το νέο πρόγραμμα προβολών (16/9 – 22/9). Αναλυτικά:

Ο Άνθρωπος του Θεού - Man of God

Προβολές στην Θερινή αίθουσα: (μόνο χρήση μάσκας)

Προβολές: Κυριακή 19/9 στις 21.30
Δευτέρα 20/9 - Τρίτη 21/9 - Τετάρτη 22/9 στις 19.45

Η ταινία γυρίστηκε σε συνεργασία με την: Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, Ινστιτούτο Άγιος Μάξιμος o Γραικός, Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

O βίος και η πολιτεία του Αγιου Νεκτάριου σε μια διεθνή παραγωγή γυρισμένη στην Ελλάδα.

Η δημοτικότητα του Αγίου Νεκτάριου, τότε Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζηλοφθονία ορισμένων κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αλεξανδρείας, μέρος του κλήρου τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική, γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Ο φόρτος εργασίας, όμως, τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα, όπου ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια, το οποίο χάρη στη φήμη του, μεγαλώνει. Η Μονή, όμως, δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο, λίγο μετά το θάνατό του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.
Η ταινία κέρδισε το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μόσχας και στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λος Άντζελες. Τους επόμενους μήνες θα πάρει μέρος επίσης στα φεστιβάλ κινηματογράφου Phoenix της Αριζόνα, Fresco στην Αρμενία και στο Great Lakes Christian Film Festival στις ΗΠΑ.
Σκηνοθεσία: Γελένα Πόποβιτς
Σενάριο: Γελένα Πόποβιτς

Πρωταγωνιστούν: Άρης Σερβετάλης, Alexander Petrov, Mickey Rourke, Χρήστος Λούλης, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλης Κουκαλάνι

Trailer: 



PAW PATROL: Η ΤΑΙΝΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ)

Προβολές στην Θερινή αίθουσα: (μόνο χρήση μάσκας) - Παρασκευή 17/9, Σάββατο 18/9, Κυριακή 19/9 στις 19.45

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Trailer: 

Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών - Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Προβολές στην Θερινή αίθουσα: (μόνο χρήση μάσκας)
Πέμπτη 16/9 στις 20.30
Παρασκευή 17/9, Σάββατο 18/9 στις 21.30
Δευτέρα 20/9 - Τρίτη 21/9 - Τετάρτη 22/9 στις 21.45
Σενάριο/Σκηνοθεσία: ΝΤΕΣΤΙΝ ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΡΙΤΟΝ
Ηθοποιοί: ΣΙΜΟΥ ΛΙΟΥ

Η επίσημη έναρξη της τέταρτης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel είναι πολλά υποσχόμενη.

Οπως και το «Black Panther» πριν από αυτό, έτσι και η ταινία του Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» μοιάζει να έχει ένα κάπως βαρύ φορτίο να κουβαλήσει. Κι αυτό γιατί εισάγοντας εδώ τον πρώτο Ασιάτη πρωταγωνιστή υπερήρωα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel και φιλοξενώντας σχεδόν αποκλειστικά Ασιάτες χαρακτήρες προσπαθεί να όχι μόνο να γιορτάσει την ασιατική κληρονομιά και κουλτούρα, παραδίδοντας ταυτόχρονα μια εντυπωσιακή ταινία, αλλά και παράλληλα να διορθώσει μερικές αμφισβητούμενες επιλογές του παρελθόντος τόσο στις ταινίες του MCU όσο και στα κόμικς.
Η επίσημη έναρξη της τέταρτης φάσης του κινηματογραφικού σύμπαντός της δείχνει με εντυπωσιακό τρόπο πως τα καλύτερα έρχονται.

O νεαρός Σανγκ-Τσι ζει στο Σαν Φρανσίσκο και δουλεύει σαν παρκαδόρος, μέχρι που μία ομάδα εκτελεστών του κλέβει το μενταγιόν που του είχε δώσει η μητέρα του όταν ήταν μικρός. Παρέα με την κολλητή του Κέιτι, ξεκινάει ένα ταξίδι μέχρι το Μακάου για να προειδοποιήσει τη αδελφή του, Ξιαλίνγκ, για τον κίνδυνο που πρόκειται να βρει και την ίδια. Ο Σανγκ-Τσι, που έχει πια μπλέξει στα δίχτυα της μυστηριώδους και επικίνδυνης κλίκας των Δέκα Δαχτυλιδιών με επικεφαλής τον αποξενωμένο πατέρα του, καλείται να αντιμετωπίσει το παρελθόν του.

Με την τέταρτη φάση να έχει ξεκινήσει ήδη, είναι σαφές πως η Marvel θέλει να ξεφύγει, όσο το δυνατόν μπορεί, από τις κλασικές σκηνές δράσης και να φέρει κάτι νέο και πιο φρέσκο στο MCU. Αν και ο Κρέτον ακολουθεί πιστά τους κανόνες των υπόλοιπων υπερηρωικών ταινιών της Marvel (εντυπωσιακές σκηνές δράσης, ανάλαφρη διάθεση και επικές στιγμές) χωρίς να αποκλίνει ιδιαίτερα από αυτούς, εισάγει το ιδιαίτερο μαγευτικό ύφος της Κινέζικης μυθολογίας και τις αέρινα μεγαλειώδες χορογραφίες των γουσιά ταινιών στις μάχες, χτίζοντας έτσι το δικό του μικροσύμπαν.

Και καθώς πέφτουν οι τίτλοι τέλους (καλό είναι να μείνετε για να δείτε ακόμα δυο σκηνές) «Ο Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών» έχει παραδώσει όλα όσα υποσχέθηκε στην αρχή και λίγο παραπάνω. Δεν είναι μια από τις καλύτερες ταινίες της Marvel, δεν είναι μια από τις συγκινητικότερες, αλλά σίγουρα είναι μια που ξεχωρίζει και αυτή που δίνει το σωστό βήμα για την ασιατική εκπροσώπηση στις υπερηρωικές ταινίες.

Trailer: 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69