tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ποιες ταινίες θα δείτε στο Σταρ

Σε ισχύ μπαίνει από σήμερα Πέμπτη 14/10 και μέχρι την Τετάρτη 20/10, το νέο πρόγραμμα στον Κινηματογράφο Σταρ. Αναλυτικά:

DUNE (Dolby surround 7.1)

Προβολές στην Αίθουσα 1 “Χειμερινή ”:

Πέμπτη 14/10 – Παρασκευή 15/10 – Δευτέρα 18/10 – Τρίτη 19/10 – Τετάρτη 20/10 στις 20.30

Σάββατο 16/10 και Κυριακή 17/10 στις 19.00 και 21.45

(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 12 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΝΙ ΒΙΛΝΕΒ
Σενάριο: ΕΡΙΚ ΡΟΘ
Ηθοποιοί: ΣΤΕΛΑΝ ΣΚΑΡΣΓΚΑΡΝΤ, ΧΑΒΙΕ ΜΠΑΡΔΕΜ, ΣΑΡΛΟΤ ΡΑΜΠΛΙΝΓΚ, ΟΣΚΑΡ ΙΣΑΑΚ, ΤΖΟΣ ΜΠΡΟΛΙΝ, ΡΕΜΠΕΚΑ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ , ΝΤΕΪΒ ΜΠΑΟΥΤΙΣΤΑ, ΖΕΝΤΑΓΙΑ ΚΟΛΜΑΝ, ΤΙΜΟΤΕ ΣΑΛΑΜΕ, ΤΖΕΪΣΟΝ ΜΟΜΟΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Ένα ταξίδι με έναν μυθικό και συναισθηματικά φορτισμένο ήρωα, το "Dune" αφηγείται την ιστορία του Πολ Ατρείδης, ενός λαμπρού και ταλαντούχου νεαρού που γεννήθηκε σε ένα μεγάλο πεπρωμένο πέρα από την αντίληψή του και τον οδηγεί να ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να εξασφαλίσει το μέλλον του, την οικογένεια και τους ανθρώπους του. Καθώς οι κακόβουλες δυνάμεις συγκρούονται για την αποκλειστική προσφορά του πλανήτη, του πιο πολύτιμου πόρου που υπάρχει - ένα μόνο εμπόρευμα είναι ικανό να ξεκλειδώσει τις μεγαλύτερες δυνατότητες της ανθρωπότητας. Αυτοί που θα τα καταφέρουν να επιβληθούν στο φόβο τους, θα επιβιώσουν.

Trailer: 

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ - THE LAST DUEL

Προβολές στην Αίθουσα 2 “Χειμερινή ”:
Καθημερινά στις 20.30
(Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 12 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

Σκηνοθεσία: ΡΙΝΤΛΕΪ ΣΚΟΤ
Σενάριο: ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ & ΜΑΤ ΝΤΕΪΜΟΝ
Ηθοποιοί: ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ, ΑΝΤΑΜ ΝΤΡΑΪΒΕΡ, ΜΑΤ ΝΤΕΪΜΟΝ, ΤΖΟΝΤΙ ΚΟΜΕΡ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το ιστορικό αυτό έπος διαδραματίζεται στα μέσα του Εκατονταετούς Πολέμου και πραγματεύεται την καθεστηκυία εξουσία των ανδρών, τις αδυναμίες της δικαιοσύνης και τη δύναμη και το σθένος μιας γυναίκας που είναι πρόθυμη να υπερασπιστεί ολομόναχη την αλήθεια. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία ξετυλίγει μακροχρόνιες εικασίες για την τελευταία επίσημη μονομαχία στη Γαλλία ανάμεσα στον Jean de Carrouges (Matt Damon) και τον Jacques Le Gris (Adam Driver), δύο φίλων που κατέληξαν να γίνουν άσπονδοι εχθροί.

Ο Carrouges είναι ένας αξιοσέβαστος ιππότης, διάσημος για τη γενναιότητά του και τις εξαιρετικές του ικανότητες στο πεδίο της μάχης. Ο Le Gris είναι ένας Νορμανδός ακόλουθος, του οποίου η ευφυΐα και η ευφράδεια τον καθιστούν έναν από τους πλέον αξιοθαύμαστους ευγενής στα δικαστήρια. Όταν η σύζυγος του Carrouges, η Marguerite (Jodie Comer), δέχεται βίαιη επίθεση από τον Le Gris, μια κατηγορία την οποία εκείνος αρνείται, εκείνη δεν δέχεται να παραμείνει σιωπηλή και κατηγορεί ευθέως τον κακοποιητή της, μια πράξη απαράμιλλου θάρρους που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η επακόλουθη μονομαχία μέχρι θανάτου θέτει τη μοίρα και των τριών στα χέρια του Θεού.

Trailer: 

ΚΟΝΤΟΡΙΤΟ (ΜΕΤΑΓΛ) - CONDORITO

Προβολές στην Αίθουσα 2 “Χειμερινή ”: Παρασκευή 15/10 - Σάββατο 16/10 - Κυριακή 17/10 στις 18.00 (Πιστοποιητικό εμβολιασμού-νόσησης-Rapid test από 12 ετών και πάνω, Self test από 4 ετών έως 11, δείτε αναλυτικά στην σελίδα www.cinestar.gr)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Σε ένα ταπεινό και γραφικό χωριό στις ρίζες των Άνδεων, ένα δημοφιλές πουλί, ο Κοντορίτο περνάει καλά. Παίζει στην ποδοσφαιρική ομάδα, όλοι (σχεδόν) τον αγαπούν και βγαίνει με την πιο όμορφη κοπέλα του χωριού, τη Γιαγίτα. Δυστυχώς τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή, όταν, εξαιτίας μίας αθώας φάρσας που στήνει ο Κοντορίτο, η Ντόνια Τρεμεμπούντα, η μαμά της Γιαγίτα, πέφτει θύμα απαγωγής από εξωγήινους. Η Γιαγίτα αποφασίζει να τον χωρίσει, και ο αντίπαλος του Κοντορίτο, ο Πέπε Κορτιζόνα, βρίσκει το κατάλληλο έδαφος για να την αποπλανήσει. Προκειμένου να ξανακερδίσει την καρδιά της Γιαγίτα, ο Κοντορίτο και ο ανιψιός του Κονέ, φεύγουν στο διάστημα για να σώσουν τη μέλλουσα πεθερά και τον ίδιο τον πλανήτη.

Σκηνοθεσία: ΑΛΕΞ ΟΡΕΛΕ & ΕΝΤΟΥΑΡΤΟ ΣΟΥΛΝΤ
Σενάριο: ΜΑΡΤΙΝ ΠΙΡΟΓΙΑΝΣΚΙ & ΙΣΑΪ ΡΑΒΙΝΤ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΚΚΑΝΑΣ, ΧΑΡΑ ΖΗΣΙΜΑΤΟΥ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΚΙΣ

Trailer: 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69