tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θερινό σινεμά ΚΕΠΑ: 7 ταινίες, 7 νύχτες, 1.820 θεατές

Η Κ.Ε.Π.Α Δήμου Βέροιας σε συνεργασία με τον κινηματογράφο ΣΤΑΡ της πόλης, διοργάνωσαν 7 βραδιές θερινού σινεμά, με 7 αξιόλογες, σύγχρονες, βραβευμένες ταινίες της 7ης τέχνης και ελεύθερη είσοδο, από την Πέμπτη 28 Ιουλίου μέχρι και την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Στην ανακοίνωση της η ΚΕΠΑ αναφέρει:

"Μια βδομάδα γεμάτη συγκίνηση, γέλιο και ενθουσιασμό, ό,τι υπόσχεται και προσφέρει μια ωραία ταινία και η αγάπη για τον κινηματογράφο. Οι θεατές μπροστά στην μεγάλη οθόνη ξέφυγαν για λίγες στιγμές από την καθημερινότητα. Τα εξαντλημένα εισιτήρια και για τις επτά προβολές, από τις πρώτες μέρες διάθεσής τους μαρτυρούν πως ακόμη περισσότεροι το περιμέναν! Είμαστε διπλά χαρούμενοι για αυτό το ραντεβού, και ανυπομονούμε για τα επόμενα!

Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του μοναδικού κινηματογράφου της πόλης μας ΣΤΑΡ, για την συνεργασία, αλλά και για την υπομονή και θέληση όλα αυτά τα χρόνια, να κρατήσουν τη μαγεία του κινηματογράφου ζωντανή για αυτούς που ακόμη την αναζητούν. Και αυτή την βδομάδα φάνηκε πως αυτοί είναι πολλοί!

Ευχαριστούμε όλον τον κόσμο που ανταποκρίθηκε αμέσως, αυτούς που υπομονετικά περιμέναν κάθε βράδυ στην είσοδο, μήπως "βρεθεί" κάποια επιπλέον θέση αυτούς που έστειλαν όμορφα μηνύματα στα social media για αυτή την διοργάνωση και για τις όμορφες νύχτες στην ταράτσα του ΣΤΑΡ, στο κέντρο της πόλης!

Από μια ιστορία ενηλικίωσης μέχρι την μοναχική ζωή των νομάδων, από την ιστορία δυο ανθρώπων στον πόλεμο μέχρι την φιλία στην κρίση της μέσης ηλικίας, από μια ιστορία αγάπης μέχρι την ιστορία μιας οικογένειας, οι ταινίες σαν παραμύθια είναι εκεί για να ταυτιστείς ή να ονειρευτείς μαζί τους, και αυτή είναι η μαγεία του κινηματογράφου. Και ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια για την όμορφη ταράτσα του ΣΤΑΡ θερινού σινεμά, τα χαμόγελα έδειξαν πως όλοι μας αυτό ζητάμε".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69