tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αλεξάνδρεια: Προβολή των ταινιών μικρού μήκους «Αγαπημένη Πόλη» και «Πορεία» του Σταύρου Παρχαρίδη

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου στις 21:00 θα προβληθούν δύο ταινίες μικρού μήκους του σκηνοθέτη Σταύρου Παρχαρίδη, γνωστού περισσότερο από το θέατρο και τις τηλεοπτικές του εργασίες. Θα προβληθούν οι ταινίες «Πορεία» (2004) και «Αγαπημένη πόλη» (2015). Μετά την προβολή θα δοθεί η ευκαιρία συζύτησης μαζί του στον χώρο της Λέσχης Κινηματόδρασις, Σοφοκλή Βενιζέλου 9.

ΠΟΡΕΙΑ, Ελλάδα 2004, διάρκεια 14’

Ο Σταύρος απολύεται από ένα στρατόπεδο ανεπιθύμητων. Αντί όμως, όπως συνηθίζεται, να πάρει ένα ταξί και να φτάσει γρήγορα στον προορισμό του, θα προτιμήσει να ξεκινήσει με τα πόδια... Στην πορεία του, κουρασμένος, δεν διστάζει να κλέψει ένα αυτοκίνητο, με σκοπό να το κρατήσει μέχρι να τελειώσει η βενζίνη. Πιο κάτω ανταμώνει την Ερωφίλη, μια νεαρή κοπέλα η οποία κάνει οτοστόπ και μοναδικό της σκοπό έχει την αναζήτηση μιας περιπέτειας. Οι εκπλήξεις που κρύβει η Ερωφίλη για το Σταύρο είναι πολλές.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΠΟΛΗ, Ελλάδα 2015, διάρκεια 20’

Ο Οδυσσέας, πρώην ορειβάτης, μετά τον αποδεκατισμό της ομάδας του σε μια αποστολή, μένει ανάπηρος και άστεγος. Ένα πρωινό βρίσκει το φίλο του νεκρό, ο οποίος κρατά στα χέρια του μια καρτ ποστάλ. Το γεγονός αυτό θα σταθεί η αφορμή να ξεκινήσει ένα ταξίδι για να δει την πόλη που απεικονίζεται στην καρτ ποστάλ, την «Αγαπημένη Πόλη», όπως έχει γράψει στο πίσω μέρος της ο νεκρός φίλος του. Το αναπηρικό αμαξίδιό του θα γίνει το «καράβι» προς τη δική του «Ιθάκη».

ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ

Ο Σταύρος Παρχαρίδης γεννήθηκε το 1966 στο Μπάκναγκ της Γερμανίας. Συμμετείχε ως ηθοποιός στις ταινίες: Δοξόμπους, Μεταίχμιο, Ένας φιλήσυχος άνθρωπος, Όλα είναι δρόμος, Κοσμάς ο Αιτωλός, Ρήγας Φεραίος, Απόστολος Παύλος, Ρέκβιεμ για τον κινηματογράφο, Ο ανθός της λίμνης, Το κυνήγι του λαγού. Από το 1986 ασχολείται με τη συγγραφή τηλεοπτικών και κινηματογραφικών σεναρίων. Το φθινόπωρο του 1991 δημιούργησε, μαζί με άλλους συναδέλφους, το θέατρο Μαίωτρον, όπου επικεντρώνεται η καλλιτεχνική του θεατρική προσπάθεια μέχρι σήμερα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69