tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Θρακική Εστία Βέροιας στο πολιτιστικό αντάμωμα

thrakiki estia antamo

Συνεχίζοντας τις καλοκαιρινές μας αποστολές, η Θρακική Εστία Βέροιας βρέθηκε την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014, στους Προμάχους Αριδαίας, καλεσμένη από τον τοπικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΠΡΟΜΑΧΟΙ», να συμμετάσχει στο Πολιτιστικό Αντάμωμα των Προμάχων 2014.

Στο ωραιότατο ακριτικό χωριό, τους Προμάχους, την περίμεναν οι υπεύθυνοι του πολιτιστικού συλλόγου και μετέβησαν στο γήπεδο όπου έγινε η εκδήλωση. Μετά την εκδήλωση η φιλοξενία ήταν άψογη από το Διοικητικό Συμβούλιο και τους υπεύθυνους για τον Βεροιώτικο Σύλλογο και το γλέντι κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Τα Προμαχιώτικα νέα έγραψαν

Άρωμα Θράκης στο Πολιτιστικό Αντάμωμα των Προμάχων 2014, από τον εκπληκτικής ενέργειας σύλλογο της Θρακικής Εστία Βεροίας.
Κυριολεκτικά τα σανίδια της μεγάλης εξέδρας αναστέναξαν από την ορμητική είσοδο των υπέροχων χορευτών της Εστίας, οι οποίοι με υπερήφανο παράστημα και άρτιο συντονισμό κινήσεων και φιγούρων, φορώντας τις πανέμορφες χρυσοποίκιλτες, γεμάτες χρώματα, παραδοσιακές τους φορεσιές, καθήλωσαν τους εκατοντάδες θεατές, στο μακραίωνο ταξίδι της παράδοσης.

Παρουσίασαν ένα δυνατό πρόγραμμα, υπό τον ήχο γνήσιων Θρακιώτικων ακουσμάτων και με την ακρίβεια των κινήσεων τους, ανάγκασαν τους παρευρισκομένους να τους αποθεώσουν χειροκροτώντας τους θερμά.

Στο τέλος της παρουσίασης, ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας κος Καραμαριάς αφού συνεχάρη τον υπεύθυνο της αποστολής της Εστίας, του χάρισε αναμνηστικά διπλώματα και καλάθι με τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, ενώ στην αντιφώνηση του, ο Πρόεδρος του Βεροιώτικου συλλόγου κος Βακάλης Στάθης, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τους Προμάχους και προέτρεψε τους ιθύνοντες να ενισχύσουν την παράδοση και τον πολιτισμό.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69