tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με πολύ κόσμο η παραδοσιακή βραδιά των Φίλων Μονής Καλλίπετρας στην Ραχιά (φωτογραφίες, βίντεο)

Παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική εκδήλωση που διοργάνωσε για 2η χρονιά ο Σύλλογος Φίλων Μονής Καλλίπετρας, για την οικονομική ενίσχυση της Ιεράς Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας, στο γήπεδο της Ραχιάς, το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου.

Την εκδήλωση παρουσίασε η Κατερίνα Μουλοπούλου. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μονής Καλλίπετρας, Δημήτρης Καροτσέρης και ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί από πολιτιστικούς συλλόγους του νομού.

{jlex}flickr:72157688115213236{/jlex}

Το πρόγραμμα άνοιξε το Λύκειο Ελληνίδων Βέροιας που χόρεψε χορούς της Αριδαίας και Φλώρινας. Ακολούθησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ντόπιων Μακροχωρίου που χόρεψε χορούς από το Ρουμλούκι, ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Άγιος Δημήτριος" Χαρίεσσας που χόρεψε χορούς της Μακεδονίας και τέλος το Τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας που χόρεψε χορούς της Θράκης.

Η βραδιά συνεχίστηκε με παραδοσιακό γλέντι, με τον Θύμιο Γκογκίδη στο ακορντεόν και τραγούδι. Ενώ η βραδιά έκλεισε με ποντιακά, με τους Παύλο Καγγελίδη στο τραγούδι, τον Γιάννη Κωνσταντινίδη στη λύρα και τον Νίκο Γιαγκζόγλου στο νταούλι.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Σοφιανίδης, Στέλιος Ασλάνογλου, Θεόφιλος Κορωνάς, ο Πρόεδρος ΚΑΠΑ Στέργιος Διαμάντης, ο Πρόεδρος ΚΕΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, το μέλος του Επιμελητηρίου Τάσος Γιάγκογλου κ.α.

{jlex}flickr:72157688115380156{/jlex}

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69