vorgia ban2023

kalas2023

Koronas ban

tsakiridis ban july21

ena animation

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

protonio ban egraf

ΚΟΥΚΟΥΤΕΓΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

 didactica

access ban20

Διήμερο σεμινάριο κλασικού χορού στη Νάουσα

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας “Εστία Μουσών” υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων της Εστίας Μουσών, διοργανώνει το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Ιουνίου, διήμερο σεμινάριο κλασικού χορού με εισηγητή τον διακεκριμένο χορευτή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, κ. Ευάγγελο Λαφάρα.

Το σεμινάριο έχει στόχο να φέρει σε επαφή τα παιδιά με νέες εμπειρίες και γνώσεις, ενώ παράλληλα θα αποτελέσει την έναρξη ενός κύκλου σεμιναρίων που πρόκειται να πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της επόμενης σχολικής χρονιάς, με εισηγητές διακεκριμένους καθηγητές χορού.

Το παρόν σεμινάριο απευθύνεται σε δύο ηλικιακές ομάδες, στα εξής τμήματα:
Α' Τμήμα : 12 – 13 ετών (μαθητές ΣΤ' Δημοτικού και Α' Γυμνασίου)
Σάββατο 25/6 & Κυριακή 26/6 : 10.00 – 11.30
Β' Τμήμα : 14 + ετών (μαθητές Β΄ Γυμνασίου & άνω) Σάββατο 25/6 & Κυριακή 26/6 : 12.00 - 14.00
Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα χορού της “Εστίας Μουσών”
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο : 25€
Απαιτείται δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 10/6/2022
Πληροφορίες για τις δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα :
 
6977561490
6978316114
Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή:
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΦΑΡΑΣ

ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΠΑΛΕΤΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νάουσα όπου έκανε τα πρώτα χορευτικά βήματα στο παραδοσιακό χορευτικό συγκρότημα «ΠΥΡΣΟΣ». Στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με τις σπουδές του στο ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΑΠΘ, πήρε τα πρώτα μαθήματα μπαλέτου στη σχολή χορού JUDITH NEIL με το σύστημα της R.A.D. και στη συνέχεια παρακολούθησε σεμινάρια σύγχρονου και jazz χορού. Φοίτησε στο προεπαγγελματικό τμήμα της σχολής χορού της Αμαλίας Στρυνοπούλου. Στην Αθήνα σπούδασε και αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Χορού της Δ. Γρηγοριάδου με καθηγητές τους K.Bogoeva, G.Mihov, B.Rizova, Μ.Κυνηγού, Μ.Χατζημιχάλη, Β.Μπαρμπούση κ.α.

Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις του Κ.Θ.Β.Ε με το «ΑΕΝΑΟ» χοροθεάτρο και της ομάδας σύγχρονου χορού της Α. Στρυνοπούλου. Έχει συμμετάσχει επίσης σε διάφορες χορευτικές παραστάσεις με χορευτικά σχήματα θεατρικών ομάδων και Τ.V. Shows συνεργαζόμενος με καταξιωμένους χορογράφους όπως τους Γ. Φλερρύ, Φώτη και Πάνο Μεταξόπουλο, Α. Χατζή, Φ. Ευαγγελινό κ.α.

Το 1991 έγινε μέλος του μπαλέτου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μετά από εξετάσεις και έκτοτε συμμετέχει σε όλες τις παραγωγές του μπαλέτου χορεύοντας κλασσικά έργα όπως «Ωραία Κοιμωμένη», «Μπαγιαντέρα», «Ραϋμόντα», «Δον Κιχώτης», «Ζιζέλ», «Λίμνη των Κύκνων» κ.α. Συνεργάστηκε με ξένους καταξιωμένους χορογράφους όπως τους L. Masin, O. Vinogradov, G. Casado, I.Zelensky, L. Seymour, P. Lacotte, I. Mukhamedov αλλά και με Έλληνες όπως τους Γ. Μέτση, Λ.Ντε Πιαν,Χ.Μανταφούνη, Ι. Σιδέρη κ.α.

Από το 1998 διδάσκει σε σχολές χορού. Έχει συνεργαστεί με την επαγγελματική σχολή της κα.Κονταξάκη στις παραστάσεις «Συλφίδα» και «Κοπέλια» και με τις ερασιτεχνικές σχολές «Αλίκη Διαμαντή», «Zoltan Gregus», «Λίνα Αλμυράντη» κ.α.

Από το 2011 διδάσκει στη σχολή της κα Αλίκης Κόντζιου Γούσα στα προεπαγγελματικά τμήματα και προετοιμάζει χορευτές για τις εξετάσεις του ΥΠΠΟΑ, της ΣΧΕΛΣ και της ΚΣΟΤ με μεγάλη

Σχέδια Βελτίωσης, Νέοι Γεωργοί, Αιτήσεις Gov/ΕΣΠΑ, Πληρωμές Λογαριασμών & άλλες υπηρεσίες

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/90511-smarteching-butcher-voucher

100% Ελληνικά χειροποίητα κοσμήματα!

kyriazis

methodos orizontio

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69