tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Με πολύ κέφι ο χορός της Καλλιθέας

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός του Μ.Α.Σ. «Η Καλλιθέα», το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2023. Στην κατάμεστη αίθουσα του οικογενειακού κέντρου «ΣΕΙΡΙΟΣ», που έσφυζε κυριολεκτικά από νεολαία και όχι μόνο, το κέφι και ο χορός ξεκίνησε από νωρίς.

Η βραδιά άνοιξε με τους λιλιπούτειους χορευτές των τμημάτων του συλλόγου, που ξεσήκωσαν τον κόσμο με την εμφάνισή τους και απέσπασαν το θερμό τους χειροκρότημα.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε το εφηβικό τμήμα, το οποίο εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους. Τα χορευτικά συνόδευσαν στη λύρα ο Ιωακείμ Φωτιάδης, και στο νταούλι ο μικρός Ιορδάνης Τσολάκης και ο Κυριακός Ξυνόπουλος.

Στη συνέχεια ο Παύλος Καγκελίδης και ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης Υπό τους ήχους της λύρας των Αντώνη Καλατή και Θωμά Τσοπουρίδη καθώς και στο αγγείο ξεσήκωσαν όλο τον κόσμο , και έτσι ολοκληρώθηκε αυτή η υπέροχη βραδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν ο υφυπουργός οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος η εκπρόσωπος του αντιπεριφερειάρχη Νίκη Καρατζιούλα ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης , οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Λάζαρος Ασλανίδης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης και οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων Ποντίων Μακροχωρίου, N.Νικομήδειας ο Αριστοτέλης, Κρητικών Ημαθίας , Ευξείνου Λέσχης Μαρίνας Ναούσης, Επισκοπής Ναούσης (Ο ΦΙΛΛΙΠΟΣ), Αγ.Βαρβάρας, ΗΛΙΟΕΙΔΙΑ και Ράχης

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69