Με συναυλία της Εύας Τσάχρα το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στη Νάουσα
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Με λαμπερή διάθεση και ανανεωμένη μπάντα, η Εύα Τσάχρα θα βρεθεί στη Νάουσα, την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δηλώνει ενθουσιασμένη για την εμφάνιση στη Νάουσα, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους να ζήσουν μαζί μια ζεστή, εορταστική βραδιά. Οι δραστηριότητες θα ξεκινήσουν στις 17:30 — με face painting και δώρα από τον Άγιο Βασίλη — ενώ η συναυλία της Εύας Τσάχρα θα αρχίσει στις 19:30.
Στο πρόγραμμα της εμφάνισης, το κοινό θα απολαύσει αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες, ξεχωριστές διασκευές παλιών λαϊκών τραγουδιών με τη δική της καλλιτεχνική ταυτότητα, καθώς και πρωτότυπα κομμάτια που παρουσιάζονται για πρώτη φορά επί σκηνής.
Στο πλευρό της θα βρίσκονται οι ταλαντούχοι μουσικοί που αποτελούν τη νέα της μπάντα:
* Αλέξης Μπούντρος – κιθάρες, φωνητικά, ενορχηστρώσεις
* Ανδρέας Τσάχρας – πλήκτρα, ακορντεόν
* Νίκος Βλάχος – μπάσο
* Ντομένικο Καπάτος – μπουζούκι
* Βασίλης Τσάχρας – τύμπανα
Η πόλη της Νάουσας ετοιμάζεται να υποδεχθεί επίσημα τα φετινά Χριστούγεννα με μουσική, λάμψη και μια συναυλία που υπόσχεται να ζεστάνει καρδιές.














