Τακτική Γενική Συνέλευση του Ομίλου «Γενίτσαροι και Μπούλες» ενόψει Αποκριάς
- Γράφτηκε από τον/την Μαρία Τριγώνη
Σε κλίμα προετοιμασίας, ο Όμιλος για την Προστασία και την Προβολή των Χορών και του Εθίμου της Νάουσας «Γενίτσαροι και Μπούλες» καλεί τα μέλη και τους χορευτές του σε Τακτική Γενική Συνέλευση το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2026, στις 20:00, στη Στέγη του Ομίλου (Χρ. Περδικάρη 14, Νάουσα).
Η συνέλευση περιλαμβάνει σημαντικά θέματα για τη λειτουργία και τον προγραμματισμό του Ομίλου, όπως:
-
Οικονομικός Απολογισμός 2025
-
Οικονομικός Προϋπολογισμός 2026
-
Προγραμματισμός Αποκριάς 2026
-
Κατάθεση προτάσεων από τα μέλη
Η παρουσία των χορευτών κρίνεται απαραίτητη, καθώς θα γίνει αναλυτική ενημέρωση για την ομαλή διεξαγωγή του Εθίμου, ενώ την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθεί και η δήλωση συμμετοχής των μεγάλων χορευτών για την Αποκριά.
Ο Όμιλος καλεί και τους μικρούς χορευτές που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Έθιμο, να προσέλθουν για δήλωση συμμετοχής την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, στις 19:00, επίσης στη Στέγη του Ομίλου.
Η Γενική Συνέλευση αποτελεί κομβικό σημείο για την προετοιμασία της Αποκριάς, ενός εθίμου με βαθιές ρίζες και υψηλό συμβολισμό για τη ναουσαϊκή ταυτότητα. Το Διοικητικό Συμβούλιο απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα μέλη να συμμετάσχουν ενεργά, ενισχύοντας τη συνέχεια και την αυθεντικότητα του εθίμου.














