tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ομάδα Θηλασμού Βέροιας: Προβολή της ταινίας «Έλντα μια γέννα» στο καφέ Cinema

 

Το Πανελλαδικό Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων για την Υποστήριξη του Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει και φέτος για 3η φορά την Πανελλαδική Δράση για Μαιευτήρια φιλικά προς Μητέρες και Βρέφη. Η δράση έχει τίτλο «Δίνω Ζωή! Δώστε μου τη γέννα που αξίζω.» 

Η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Βέροιας θα προβάλει το ντοκιμαντέρ "Έλντα μια γέννα" στα πλαίσια της δράσης «Δίνω Ζωή! Δώστε μου τη γέννα που αξίζω.», στο καφέ “Cinema” την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015 και ώρα 6μμ, με ελεύθερη είσοδο.

Στην προβολή της ταινίας θα βρείτε διαθέσιμα τα φυλλάδια της ομάδας και αυτά της δράσης «Δίνω Ζωή! Δώστε μου τη γέννα που αξίζω.», θα συζητήσουμε για τους τοκετούς μας και θα μοιραστούμε εμπειρίες!

"Ή Έλντα βρίσκει μια νέα πατρίδα στην Ελλάδα κι ανακαλύπτει ένα επάγγελμα που γεμίζει τη ζωή της με αγάπη. Εντοπίζοντας ένα ουσιαστικό πρόβλημα στους κόλπους της μαιευτικής, παίρνει τον έλεγχο από την πολιτεία, τους γιατρούς και τα νοσοκομεία και τον επιστρέφει στις γυναίκες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να πάρουν επιτέλους τον τοκετό στα χέρια τους. Το "Έλντα, μια γέννα" είναι μια ιστορία για τα πολλά πρόσωπα της μητρότητας, αποδεικνύοντας ότι όλες οι γυναίκες είναι μητέρες με τον τρόπο τους, ακόμα κι αν δεν έχουν κάνει ποτέ παιδιά."

Πρωταγωνιστούν: Έλντα Λατή
Είδος: Ντοκιμαντέρ
Σκηνοθεσία: Χρίστος Ξενιτόπουλος
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 2015
Διάρκεια: 15 λεπτά

Το τρέιλερ της ταινίας 
https://vimeo.com/91780074

Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας ΒΕΡΟΙΑΣ

www.facebook.com/groups/VeriaThilasmos

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69