Εκλογές στην Εύξεινο Λέσχη Μαρίνας
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Η Ευξείνος Λέσχη Ποντίων Μαρίνας «Η Ρωμανία» θα πραγματοποιήσει γενική συνέλευση και εκλογές, το Σάββατο 21 Μαρτίου, στις 20:30, στο γραφείο του συλλόγου, στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Μαρίνας.
Σύμφωνα με την επίσημη πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου, η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τρία κεντρικά ζητήματα:
-
Οικονομικός απολογισμός του συλλόγου μέχρι σήμερα, με παρουσίαση των πεπραγμένων και της οικονομικής κατάστασης.
-
Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που αναμένεται να καθορίσει την πορεία και τις δράσεις της επόμενης περιόδου.
-
Συζήτηση για περαιτέρω θέματα, τα οποία θα τεθούν από τα μέλη και θα αφορούν οργανωτικά, πολιτιστικά ή λειτουργικά ζητήματα.
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του συλλόγου. Όσα μέλη έχουν εκκρεμότητες στις συνδρομές τους μπορούν να συμμετάσχουν κανονικά, εφόσον τακτοποιήσουν τις υποχρεώσεις τους πριν από την έναρξη της συνέλευσης.
Η εκλογική διαδικασία θεωρείται κρίσιμη για την ανανέωση και την ενίσχυση του συλλόγου, ο οποίος αποτελεί έναν από τους βασικούς φορείς διατήρησης της ποντιακής παράδοσης στην περιοχή.













