19ο Καλοκαιρινό Αντάμωμα στο Πολυδένδρι με την ορχήστρα Γκουτζιλίκα
- Γράφτηκε από τον/την Αντώνης Χατζηκυριακίδης
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυδενδρίου προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες στο 19ο Καλοκαιρινό Αντάμωμα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026, στις 8:30 μ.μ., σε μια βραδιά αφιερωμένη στη παραδοσιακή μουσική και το αυθεντικό γλέντι.
Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης αναλαμβάνει το «Πεντάγραμμο» – Ορχήστρα Γκουτζιλίκα, με ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένες μελωδίες και χορούς από την ελληνική παράδοση. Στο τραγούδι θα βρίσκεται ο Ευάγγελος Γκουτζιλίκας, ενώ συμμετέχουν οι Βασίλης Γκουτζιλίκας (τραγούδι), Ευάγγελος Τόλικας (ντραμς), Αντώνης Καλατής (βιολί), Άρης Γκουτζιλίκας (πλήκτρα) και Γιώργος Γκουτζιλίκας (κλαρίνο).
Το καλοκαιρινό αντάμωμα αποτελεί πλέον θεσμό για το Πολυδένδρι, συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο πλήθος κόσμου που δίνει το «παρών» για να διασκεδάσει σε μια βραδιά με ζωντανή μουσική, χορό και παραδοσιακή φιλοξενία.
Η είσοδος στην εκδήλωση έχει οριστεί στα 5 ευρώ.
















