tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομα "Παιδιά της Άνοιξης" για πώληση προϊόντων

Από το Κέντρο "Τα Παιδιά της Άνοιξης" ανακοινώθηκαν τα εξής: "Λόγω του ότι τις τελευταίες ημέρες, έχουν εμφανισθεί άτομα, που επικαλούνται τον τίτλο του Κέντρου των «Παιδιών της Άνοιξης» και πουλάνε προϊόντα εισπράττοντας χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες, με το πρόσχημα της ενίσχυσης, δίνοντας πλαστές αποδείξεις, σας ενημερώνουμε ότι τα προϊόντα που κατασκευάζονται από τα παιδιά στα εργαστήρια, διατίθενται αποκλειστικά από φορείς του Κέντρου, οι οποίοι φέρουν βεβαίωση με σφραγίδα του Συλλόγου.

Κανείς άλλος δεν έχει εξουσιοδότηση να διακινεί και να πουλάει προϊόντα.

Σε κάθε αγορά προϊόντος να ζητείται απόδειξη, η οποία πρέπει να φέρει τα φορολογικά στοιχεία του Συλλόγου.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε άγνωστος προς εσάς, σας προσεγγίσει, χρησιμοποιώντας την επωνυμία του Κέντρου και δε διαθέτει τα κατάλληλα έγγραφα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 23330 27212".

Η Πασχαλινή έκθεση

Εν όψει του Πάσχα, το Μικτό Κέντρο Κατάρτισης Απασχόλησης και Διημέρευσης με την επωνυμία « ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ » & το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αλεξάνδρειας, πιστά στο ραντεβού τους όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ετοίμασαν με πολύ φροντίδα αγάπη και μεράκι, νέες πασχαλινές δημιουργίες για να δώσουν λύσεις για τις αγορές των ημερών που έρχονται.

Χειροποίητες λαμπάδες για όλες τις ηλικίες, πασχαλινά και διαχρονικά διακοσμητικά, εικόνες φτιαγμένες από ξύλο καθώς και διάφορα άλλα χρηστικά είδη.

Φέτος, θα λειτουργήσουν δύο Πασχαλινές εκθέσεις, η μία στην Αλεξάνδρεια και η άλλη στη Βέροια.

Η έκθεση της Αλεξάνδρειας θα λειτουργεί μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο, από την Τετάρτη 20 Απριλίου έως τη Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου και τις ώρες από τις 11:00 το πρωί έως τις 09:00 το βράδυ.

Η έκθεση της Βέροιας θα λειτουργεί στην πλατεία Δημαρχείου, από το Σάββατο 23 Απριλίου έως την Μ. Πέμπτη 28 Απριλίου από τις 09:00 το πρωί έως τις 09:00 το βράδυ.

Στη Βέροια, μαζί με την Πασχαλινή έκθεση θα λειτουργήσει και η Ανθοκομική, με φυτά και λουλούδια εποχιακά, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και πρωτότυπες συνθέσεις, φιλοδοξώντας να γεμίσουν τη ζωή μας χρώμα και άρωμα.

Επίσης, τις αγορές σας μπορείτε να τις κάνετε και από τον εκθεσιακό χώρο του κέντρου μας, καθημερινά από τις 09: 00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι.

"Ελπίζουμε, όπως κάθε χρόνο, οι εκθέσεις και το κέντρο μας να πλημυρίσουν με κόσμο, χαμόγελα και αγάπη, τα οποία αποτελούν τη μεγαλύτερη ανταμοιβή στις προσπάθειες των παιδιών μας.
Αγοράζοντας τα Πασχαλινά σας δώρα από ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ, βοηθάτε, αναγνωρίζετε και συνεισφέρετε στην οικονομική στήριξη του κέντρου" αναφέρει η ανακοίνωση.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69