tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παρουσίαση δράσεων του Τοπικού Θεματικού Δικτύου «Ματιές στο παρελθόν του τόπου

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του πρώτου έτους λειτουργίας του Τοπικού Θεματικού Δικτύου «Ματιές στο παρελθόν του τόπου μας με αφορμή ένα μνημείο της γειτονιάς μας», η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ημαθίας και οι Σχολικοί Σύμβουλοι Προσχολικής Αγωγής και Δημοτικής Εκπαίδευσης Ημαθίας, διοργανώνουν Ημερίδα παρουσίασης των δράσεων του δικτύου.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Μεντρεσέ Τζαμί), στις 18:00΄.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν οι δράσεις των εμπλεκόμενων στο Τ.Θ.Δ. σχολικών μονάδων: 12ο Νηπ. Βέροιας, 12ο Δ.Σ. Βέροιας, 5ο Νηπ. Βέροιας, 5ο Δ.Σ. Βέροιας, 7ο Δ.Σ. Βέροιας, 16ο Δ.Σ. Βέροιας, 3ο Δ.Σ. Βέροιας, 2ο Νηπ. Μακροχωρίου, 6ο Δ. Σ. Βέροιας, 6ο Νηπ. Βέροιας και Δ.Σ. Βεργίνας.

Στόχοι της σύστασης και λειτουργίας του Τ.Θ.Δ. αποτέλεσαν: α. η ανάδειξη ζητημάτων μελέτης της τοπικής ιστορίας, β. η ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών στην υλοποίηση δράσεων, που αφορούν τη μελέτη και την ανάδειξη των μνημείων της Ημαθίας, μέσα από τις βασικές αρχές της βιωματικής μάθησης και της ενεργής συμμετοχής των μαθητών, γ. η δημιουργία ενός πλαισίου συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων ατόμων, ομάδων, σχολικών μονάδων και φορέων και δ. η προβολή και ανάδειξη του παραγόμενου έργου των εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Για την παρακολούθηση της Ημερίδας δεν απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69