tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Η Ελληνική Επιτροπή Νέων του CIOFF συμμετείχε στη γιορτή περιβάλλοντος στη Νάουσα

Το Σάββατο στις 04.06.2016 η Ελληνική Επιτροπή Νέων του CIOFF® συμμετείχε στις δράσεις που οργάνωσε ο σύλλογος Φίλων Καρναβαλιού Νάουσας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στο Δημοτικό Πάρκο της Νάουσας.

Η Ελληνική Επιτροπή Νέων του CIOFF® λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα θέματα που έχουν οριστεί από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Νέων συμμετείχε παρουσιάζοντας μύθους από την αρχαία ελληνική μυθολογία σχετικά με την προέλευση και την ονομασία διάφορων φυτών. Πιο συγκεκριμένα έγινε παρουσίαση για την ονομασία των φυτών : τριαντάφυλλο, μέντα, μυρτιά, φλαμούρι, έλατο, δάφνη και ελιά. Τα παιδιά και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ονομαστική προέλευση των φυτών και έπειτα να ζωγραφίσουν το δέντρο της διαφορετικότητας και της ευαισθητοποίησης. Τα παιδιά ασχολήθηκαν παράλληλα και με άλλες δραστηριότητες που είχαν οργανωθεί από το σύλλογο.

Η Ελληνική Επιτροπή Νέων του CIOFF® θέλει να ευχαριστήσει θερμά την πρόεδρό του συλλόγου κα. Βαγγελιώ Καράμπελα καθώς και όλα τα μέλη και για την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69