tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Παύλεια: 9η Επιστημονική ημερίδα Θεολόγων καθηγητών Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης

Την Τρίτη 14 Ιουνίου το πρωί διοργανώθηκε στο πλαίσιο των ΚΒ΄Παυλείων, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας, η 9η Επιστημονική Ημερίδα για τους Θεολόγους Καθηγητές της Ββάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα: «Εκκλησία και Ελληνικός Κόσμος. Συνάντηση και Συμπόρευση».

Τους συνέδρους προσεφώνησε ο αρχιμ. Δημήτριος Μπακλαγής, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος, ο οποίος είχε και το συντονισμό της Ημερίδας.

Μετά τους χαιρετισμούς την έναρξη των εργασιών κήρυξε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων.

Στην πρώτη συνεδρία προήδρευσε η κ. Αναστασία Μαυρίδου, Δ/ντρια ΔΕ Ημαθίας και εισηγήτρια ήταν η κ. Άννα Κόλτσιου, καθηγήτρια Θεολογίας ΑΠΘ με θέμα: «Τα κείμενα της θείας λατρείας και ο θησαυρός της ελληνικής γλώσσας», ενώ στη δεύτερη συνεδρία προήδρευσε η κ. Μαρία Συργιάννη, Σχολική Σύμβουλος Θεολόγων και εισηγητής ήταν ο κ. Γεώργιος Ζωγραφίδης, αν. καθηγητής Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής ΑΠΘ με θέμα: «Συγκατοίκηση Ελληνισμού Χριστιανισμού στην Ύστερη Αρχαιότητα. Φιλοσοφικές μαρτυρίες». Ακολούθησε συζήτηση επι των εισηγήσεων.

Στο φουαγιέ του Παύλειου Πολιτιστικού Κέντρου λειτούργησε έκθεση με έργα μαθητών και αποφοίτων της Σχολής Βυζαντινών Τεχνών της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69