tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Δημιουργήθηκε σωματείο "Οι φίλοι του Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών και του δικτύου του"

Την Τρίτη 28 Ιουνίου, στο πλαίσιο της ημερίδας της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας με τίτλο "Σχεδιάζοντας την ανάπτυξη: αρχαιολογικά έργα και κοινωνία", παρουσιάστηκε για πρώτη φορά δημόσια η σύσταση του μη κερδοσκοπικού Σωματείου "Οι φίλοι του Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών και του δικτύου του" από την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Δρ Αναστασία Τούρτα, Επίτιμη Διευθύντρια του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού και Διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Κέντρου Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων.

Η Πρόεδρος παρουσίασε τους σκοπούς του Σωματείου, που είναι η συνεχής ηθική συμπαράσταση και η υλική ενίσχυση του Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών και του Δικτύου του, η συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού για τους σκοπούς του Μουσείου, η ανάπτυξη και προβολή του Μουσείου και η ενίσχυση της έρευνας σε τομείς που είναι συμβατοί με το χαρακτήρα του και η μορφωτική και πολιτιστική προαγωγή των μελών του.

Κατόπιν, η κυρία Τούρτα, εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του Σωματείου, απηύθηνε στο κοινό ανοικτή πρόσκληση εγγραφής μελών.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως μέλη μπορούν ν' απευθύνουν αίτημα λήψης της φόρμας εγγραφής, μαζί με όποιες τυχόν ερωτήσεις έχουν, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Σωματείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

To λογότυπο του Σωματείου, το οποίο αναπαριστά ελεύθερα και σχηματοποιημένα το χρυσό στεφάνι βελανιδιάς του Φιλίππου Β', σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, και συνολικά η ταυτότητα της οπτικής επικοινωνίας του, είναι μια χορηγία της εταιρείας Altervision.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69