tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο "Έρασμος" ευχαριστεί

Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας πραγματοποίησε εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου της Άννας Σελίδου «Πώς τον λένε τον Θεό σας». Ο Σύλλογος εκφράζει τις βαθύτατες ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της και ιδιαίτερα:

"Στον εκπρόσωπο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας, που στέκει πάντα δίπλα μας και ενισχύει το φρόνημά μας.

Στον Διευθυντή της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κ. Διονύσιο Διαμαντόπουλο και το προσωπικό – συνεργάτες αυτού για την θέρμη των αισθημάτων, που μας περιέλαβαν, την θετικότητα και αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεών τους, καθώς και το μεστό σε περιεχόμενο και νόημα χαιρετισμό του με την σημειολογική επισήμανση «βιβλία σαν αυτό είναι το καλύτερο εμβόλιο σε δηλητηριώδεις επιδράσεις».

Στην Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Δρ. Ευθυμία Γώτη που με δυνατό και ακριβή λόγο ανέλυσε σε λίγο χρόνο, διείσδυσε βαθιά στο περιεχόμενο του βιβλίου και το ξεπέρασε, φωτίζοντας «το συναρπαστικό ταξίδι στην ανθρώπινη ψυχή».

Στον Δικαστικό Επιμελητή Ανηλίκων κ. Κώστα Μίζα, που με τον μεγεθυντικό φακό του σκεπτόμενου σηματοδότησε τη νέα εποχή της αναγκαστικής μετακίνησης των λαών με τις αντιφάσεις της, με αισθήματα που αλληλοσυγκρούονται και αντοχές που δοκιμάζονται, καταλήγοντας αισιόδοξα «με αφυπνισμένη συνείδηση να παραμένουμε άνθρωποι».

Στους υπεύθυνους και υπαλλήλους της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Βέροιας, που με περισσή ευγένεια, προθυμία και συνέπεια διευκόλυναν την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Σε όλο τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, που αφιλοκερδώς και με κάθε τρόπο κάλυψαν και πρόβαλαν την εκδήλωση, στήριξαν και στηρίζουν την προσπάθειά μας.

Σε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και παρέστησαν στην εκδήλωσή μας.

Σε όλους τους εθελοντές και φίλους, που αγκάλιασαν την εκδήλωσή μας και συνέβαλαν στην ευδοκίμησή της".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69