tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βέροια: Γέμισε παιδιά το πάρκο της Ελιάς στην Γιορτή Σοκολάτας (βίντεο, φωτογραφίες)

Μέσα σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τελετή έναρξης της 3ης Γιορτής Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής στην Βέροια. Την παρουσίασε έκανε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Στέφανος Κωνσταντινίδης ο οποίος με επαγγελματικό αέρα έδωσε άλλο τόνο στην διοργάνωση. Στην εκδήλωση εκτός από τον οικοδεσπότη Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη και τους συνεργάτες του Νίκη Καρατζιούλα, Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, παραβρέθηκε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας και οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, Γιώργος Σοφιανίδης.

Την μουσική επιμέλεια είχε η Φιλαρμονική της Νάουσα η οποία αφίχθη από την γείτονα πόλη και δημιούργησε την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στην εκδήλωση ενώ στον χώρο ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά και τα ξωτικά έπαιξαν μαζί τους. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και φέτος, γέμισε το πάρκο της Ελιάς και πέρασε ένα όμορφο απόγευμα.

Τελευταίους αφήσαμε τους πρωταγωνιστές, τους ζαχαροπλάστες. Οι ζαχαροπλάστες της πόλης λοιπόν, έβαλαν όλη τους την τέχνη και ετοίμασαν για το κοινό μοναδικά γλυκά. Οι ζαχαροπλάστες της Βέροιας ξεχωρίζουν για την τέχνη τους σε όλη την χώρα και φρόντισαν το απόγευμα της Παρασκευή να επιβεβαιώσουν την φήμη τους.

Εκτός από το περίπτερα με τα γλυκά, υπήρχε περίπτερο με βάψιμο προσώπου όπου η μοναδική Γαλάτεια Νικολοπούλου έκανε Χριστουγεννιάτικα σχέδια στα προσωπάκια των μικρών μας φίλων. Υπήρχε ακόμη περίπτερο με δημιουργική απασχόληση για μικρά παιδιά την ευθύνη του οποίου είχε το κέντρο "Στρουμφάκια".

Τα περίπτερα θα παραμείνουν ανοιχτά και το Σαββατοκύριακο. Το ωράριο λειτουργίας είναι το εξής:

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου: 11 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 7 με 9,30 το απόγευμα.

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου: 11 το πρωί με 2 το μεσημέρι.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69