tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Εύξεινος Λέσχη Βέροιας: Χριστουγεννιάτικο πάρτυ, το έθιμο των Μωμογέρων και Εθελοντική Αιμοδοσία

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας προσκαλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους της, την Κυριακή 18-12-2016 στις 16:30 στην αίθουσα του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου στο Πανόραμα, για μια χριστουγεννιάτικη τρελή γιορτή. Θα υπάρχει μουσική, κρασί, χορός, άφθονο κέφι και γιορτινή διάθεση ενώ ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει ευχές και δώρα.

Γιατί το πνεύμα των Χριστουγέννων μπορεί να αναπτερώσει το ηθικό μικρών και μεγάλων ...

Το έθιμο των Μωμόγερων

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, σας προσκαλεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016 και από τις 11.00 το πρωί να παρακολουθήσετε ζωντανά τα Μωμοέρια της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, του Τετραλόφου Κοζάνης και του Ροδίτη Κοζάνης να παρουσιάζουν στους δρόμους και στα σοκάκια της πόλης το δρώμενο αυτούσιο και με τον παραδοσιακό τρόπο όπως ακριβώς το μετέφεραν οι πρόγονοί μας από τον Πόντο.

Το δρώμενο των "Μωμόγερων" που θα πραγματοποιηθεί από νωρίς στους δρόμους της πόλης της Βέροιας θα καταλήξει στην πλατεία Δημαρχείου στις 14:00 με μουσική-φαγοπότι και γλέντι.

Τα έθιμα του δωδεκαημέρου που εντάσσονται στην παράδοση και τον πολιτισμό θα μας βρουν όλους μαζί συνοδοιπόρους προκειμένου να τα διατηρήσουμε και να τα μεταλαμπαδεύσουμε στις επερχόμενες γενιές.

Εθελοντική αιμοδοσία

Αυτές τις γιορτές κάποιοι συνάνθρωποί μας για να γιορτάσουν δεν θα ’χουν ανάγκη από μια φιάλη κρασί αλλά από μια φιάλη αίμα...

Με αυτό το σύνθημα η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας καλεί τα μέλη και τους φίλους της αιμοδότες να δώσουν χαμόγελο με μια φιάλη αίμα, σε όσους τις ημέρες των εορτών το έχουν ζωτική ανάγκη για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ενημερώνει τους αιμοδότες ότι για την κατάθεση στην Τράπεζα Αίματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας μπορούν να προσέρχονται όλη την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Νοσοκομείο Βέροιας, καθημερινά 9:00-13:00 και 18:00-20:00 (κατά προτίμηση τις πρωινές ώρες), αλλά και όλες τις αργίες 10:00-13:00.

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας τονίζει ότι είναι καλύτερα η προσέλευση να γίνεται όσο το δυνατόν νωρίτερα από τη λήξη του ωραρίου, καθώς επίσης οι αιμοδότες να έχουν πάρει πρωινό ή ένα ελαφρύ γεύμα, να είναι ξεκούραστοι, να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και να μην λαμβάνουν φάρμακα.

Πληροφορίες: κ. Χατζίδη Αικατερίνη τηλ:6974174331

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69