tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ναουσαίος στιχουργός κατέκτησε πρώτο πανελλήνιο βραβείο σε διαγωνισμό στίχου

Στον 2ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στίχου που προκήρυξε για το 2020 η ΕΝΩΣΗ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ο Ναουσαίος ποιητής και στιχουργός Δημήτρης Ντίκας απέσπασε το Πρώτο Βραβείο.

Στον διαγωνισμό συμμετείχε με κύκλο οκτώ τραγουδιών υπό τον γενικό τίτλο "ΠΕΤΡΙΝΗ ΣΙΩΠΗ". Οι διαγωνιζόμενοι κρίθηκαν από τρεις διαδοχικές επιτροπές. Ο Ναουσαίος ποιητής μας διακρίθηκε λαμβάνοντας 1ο Βραβείο Συγγραφής Στίχων, Βραβείο Χρήσης Γλώσσας και Βραβείο Χειρισμού Θέματος.

Ο Δημήτρης Ντίκας -καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ΡΟΔΟΣΤΑΜΟ- ενεργό μέλος της Λογοτεχνικής Συντροφιάς Νάουσας, έχει μέχρι σήμερα εκδώσει τέσσερις ποιητικές συλλογές -"ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΟ ΟΡΑΜΑ", "ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΠΟΛΕΜΟΣ", "ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΩΦΡΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ" και "Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ"- την συλλογή σατιρικής ποίησης "ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ" και πέντε συλλογές τραγουδιών -"ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ", " ΤΟ ΕΞΠΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ", " ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ", " ΑΝΑΓΛΥΦΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΗΧΩΝ" και " ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΟΥ"- ενώ η παρούσα διάκριση έρχεται να επιστεγάσει την μακροχρόνια πορεία του.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69