tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Βέροιας Θεόφιλος Κορωνάς στο "Εξ αποστάσεως"

Ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Πληροφοριοδότη "Εξ αποστάσεως". Στην κουβέντα που αναπτύχθηκε, μίλησε για τις τρεις νέες εκδηλώσεις που περιλαμβάνει ο φετινός σχεδιάσμός της ΚΕΠΑ και παρουσίασε κάποιες λεπτομέρειες από το τι πρόκειται να δουν οι Βεροιώτες. 

Ο κ. Κορωνάς είπε ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι πιο πλούσιο σε σχέση με το περσινό, αν πάνε καλά οι εξελίξεις στο υγειονομικό κομμάτι.

Στην συνέντευξη του ότι η εκδήλωση με τις μουσικές από τις χώρες που πέρασε ο Μέγας Αλέξανδρος θα έχει διάρκεια αρκετών ημερών και μπορεί να επεκταθεί και στους δήμους Νάουσας Αλεξάνδρειας. 

Στο Μουσικό Φεστιβάλ Δασών, θα γίνει μια συναυλία στο Ξηρολίβαδο και μια στην Κουμαριά και ίσως γίνει και μια τρίτη, με καταξιωμένους καλλιτέχνες με στόχο να προσελκύσει κόσμο και από την ευρύτερη περιοχή.

Η Πανελλήνια συνάντηση μουσικών σχημάτων πανεπιστημίων θα έχει συνεδριακό χαρακτήρα και θα είναι ένα τριήμερο το φθινόπωρο. 

Ο κ. Κορωνάς είπε ακόμη ότι η ΚΕΠΑ ετοιμάζει μια πρόταση για ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης που θα έχει σχέση με έκθεση και μουσειακά αντικείμενα με στόχο να φωτιστεί μια πτυχή της Βεροιώτικης παράδοσης. Επίσης, με αφορμή το έτος Κίνας, η ΚΕΠΑ εξετάζει μια πρόταση που θα ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Όσον αφορά τη ναυαρχίδα των εκδηλώσεων της ΚΕΠΑ, την Εύηχη Πόλη, ο κ. Κορωνάς είπε ότι επειδή τα πράγματα παραμένουν ακόμη ρευστά, δεν θα ρισκάρει η επιχείρηση να την διοργανώσει τον Ιούνη αλλά θα την μεταθέσει τον Σεπτέμβρη, που είναι μια καλή περίοδος με πολύ κόσμο στην πόλη. Αναφορικά με το Μουσικό Περίπτερο που παρουσιάστηκε πρώτη φορά πέρσι, θα διοργανωθεί και φέτος πιο εξελιγμένο.

Σε ερώτηση για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που ναυάγησαν επειδή δεν πήραν την έγκριση του Δ.Σ, είπε ότι ήταν λανθασμένο το σκεπτικό που υπερίσχυσε σχετικά με το αν ήταν Βεροιώτες οι καλλιτέχνες.

Ερωτηθείς για την απόδοση της Δημοτικής Αρχής, είπε ότι με τα δεδομένα που δημιούργησε ο κορονοϊός, πήγε καλά. Για την συνεργασία των παρατάξεων στην διοίκηση του δήμου σημείωσε ότι ήταν αναγκαία με βάση τα δεδομένα που δημιούργησε η απλή αναλογική. Τάχθηκε όμως κατά της αλλαγής του εκλογικού συστήματος λέγοντας ότι θα πάει πίσω την αυτοδιοίκηση. Για την μείωση των συμβούλων τόνισε ότι το θέμα δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό.

Δείτε στο βίντεο την συνέντευξη

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69