tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων του δήμου Νάουσας

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Η.Π. Νάουσας διοργανώνει ποικίλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο, το Αρχαίο Θέατρο Μίεζας, το Πολιτιστικό Κέντρο της Σχολής Αριστοτέλους και το ορεινό κάμπινγκ της Γραμμένης, σε συνεργασία με υπουργεία, δήμους και φορείς πολιτισμού. Όλες οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με τα μέτρα πρόληψης που ισχύουν για τον περιορισμό της νόσου Covid-19.

Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

ΙΟΥΛΙΟΣ:

  • «Μουσικό ταξίδι στον ελληνικό και παγκόσμιο κινηματογράφο»: Εκδήλωση με οπτικοακουστικό υλικό από τις καλύτερες μουσικές στιγμές του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, με την επιμέλεια του βιντεοθέτη Δημήτρη Δημητριάδη, την Τετάρτη 28 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο.
  • «Μουσική βραδιά στη Γραμμένη»: Ο Δήμος Η.Π. Νάουσας σε συνεργασία με την επιτροπή του Κάμπινγκ διοργανώνει το Σάββατο 31 Ιουλίου και ώρα 21:00 μουσική βραδιά ελληνικής μουσικής με μουσικό σχήμα που αποτελείται από τους Γιάννη Κετάνη (μπουζούκι-βιολί), Ιφιγένεια Μακρή (τραγούδι), Δημήτρη Λαζαρίδη (πλήκτρα) και Ασημίνα Ματζίρη (τύμπανα). Παράλληλα θα γίνει κλήρωση λαχειοφόρου αγοράς με δώρα για τους νικητές. Τα έσοδα της λαχειοφόρου αγοράς θα διατεθούν για την κατασκευή μικρού ναού του Αγίου Παντελεήμονος στη Γραμμένη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ:

  • «Η Νάουσα τιμά τον πολιούχο της Όσιο Θεοφάνη», η θεσμοθετημένη μουσική εκδήλωση στο πλαίσιο εορτασμού του πολιούχου της Νάουσας Οσίου Θεοφάνη με το σχήμα της Ορχήστρας του Ιδρύματος Μουσικής της Αρχιεπισκοπής Αθηνών «OΡ.Ι.Μ.Α.Α»την Πέμπτη 19 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.
  • «Φεστιβάλ Αιγών: Στους δρόμους του Αλέξανδρου». Ένα μουσικό συναπάντημα και ένα ταξίδι στις χώρες που κατέκτησε ο Μεγάλος Στρατηλάτης Αλέξανδρος, σεβόμενος τις παραδόσεις και την ιστορία τους σε συνδιοργάνωση με την ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας. Με πρωτεργάτη τον διεθνούς φήμης Αρμένιο μουσικοσυνθέτη και ερμηνευτή Haig Yazdjian και συνοδοιπόρους τα μέλη της ορχήστρας του, αλλά και καλεσμένους σημαντικούς σολίστ - διακεκριμένους μουσικούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανοιχτά στο φεγγαρόφωτο.

Το Σάββατο 21 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο της Μίεζας και ώρα 21:00, η Elenore Fourniau με την εξαμελή ορχήστρα θα παρουσιάσουν τραγούδια από το Αφγανιστάν σε συνοδεία με το αφγανικό ραμπάπ του Efren Lopez και την ινδική τάμπλα του Ciro Montanari. Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, η είσοδος θα γίνεται με επίδειξη ειδικής πρόσκλησης.

  • «Summer jazz vibes»: μουσική βραδιά με fusion και jazz μουσική στον εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Σχολής Αριστοτέλους, την Κυριακή 22 Αυγούστου και ώρα 21:00 υπό το φως της τελευταίας πανσελήνου του καλοκαιριού. Το μουσικό σχήμα αποτελούν οι: Ζωή Μάντζου (φωνή), Σοφία Μωυσιάδου (σαξόφωνο), Άλεξ Ιωσηφίδης (πιάνο), Ασημίνα Ματζίρη (τύμπανα).
  • «Η ζωή μου κύκλους κάνει»: μουσική βραδιά – αφιέρωμα στα τραγούδια της κορυφαίας ερμηνεύτριας Χαρούλας Αλεξίου την Κυριακή 29 Αυγούστου και ώρα 21:00 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας. Το μουσικό σχήμα αποτελούν οι: Μαίρη Δούτση (τραγούδι), Γιάννης Κετάνης (μπουζούκι, βιολί), Αντώνης Σαρακατσιάνος (πιάνο-πλήκτρα), Στέργιος Παρίζας (κιθάρα-φωνητικά), Δημήτρης Δούτσης (μπάσο, φωνητικά), Αλέξανδρος Φειδάντσης (μπουζούκι, μπλαγλαμά), Ασημίνα Ματζίρη (τύμπανα).

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ:

  • Στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός 2021» του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ERGON ENSEMBLE» σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή και με τη συνεργασία του Δήμου Η.Π. Νάουσας παρουσιάζουν την παράσταση «Η Φωνή των Βακχών» στο Αρχαίο Θέατρο Μίεζας στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου. Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας, η είσοδος θα γίνεται με επίδειξη ειδικής πρόσκλησης.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69