tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Τα ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ μετατρέπονται σε έργα τέχνης

Τα γνωστά ΚΑΦΑΟ του ΟΤΕ είναι ομολογουμένως σχετικά άσχημα απλά κουτιά που εξυπηρετούν τις ανάγκες επικοινωνίας και δικτύων στις αστικές επιπλώσεις. Έτσι το τμήμα πολιτισμού του Δήμου Νάουσας ξεκίνησε μία προσπάθεια αλλαγής αυτής της εικόνας.

"Ήδη, πολλά καφάο και ιδιαίτερα κοντά στα σχολεία μας αλλάξανε έχοντας ως θεματικό οδηγό την εκπαίδευση. Αντίστοιχα από τα πρώτα 19 καφάο που επιλέχθηκαν για την συγκεκριμένη δράση κάποια αποτελούν έργα διάσημων καλλιτεχνών, μερικά από αυτά προσωπικές επιλογές των δικών μας καλλιτεχνών που επιμελήθηκαν το έργο (Ευγενία, Έλλη, Ελευθερία, Γιώργο σας ευχαριστούμε) το επόμενο διάστημα κάποια αντίστοιχα θα έχουν ως θέμα τον τρύγο και συνεχίζουμε.

Βέβαια, οι μεταμορφώσεις αυτές, πέρα από την αισθητική τους διάσταση αποτελούν και μία κοινωνική προσέγγιση. Έτσι, όσοι από τους καλλιτέχνες του Δήμου μας, θέλουν να συνεισφέρουν σε αυτή την δράση, αντιμετωπίζοντας τον δημόσιο χώρο ως έναν καμβά δημιουργίας, θα είχε πάντα ενδιαφέρον να δώσουμε την οπτική της εποχής μας στον χώρο.

Ας κάνουμε όλοι μαζί τον Δήμο μας λίγο πιο όμορφο.

Από τις γεωγραφικές φαντασιώσεις, στις αστικές μεταμορφώσεις με προορισμό την σύγχρονη καθημερινότητα" αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69