tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στον "αέρα" οι φετινές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΚΕΠΑ - Τι είπε ο πρόεδρος

Προβληματισμένο είναι το νέο διοιηκητικό συμβούλιο σχετικά με τις φετινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις. Απαντώντας σε ερώτηση του κ. Κορωνά, ο πρόεδρος Κώστας Ρίζος είπε ότι αναρωτιέται αν θα πρέπει να γίνουν φέτος εκδηλώσεις που θα οδηγήσουν τον κόσμο σε συνωστισμό, επειδή το επόμενο διάστημα θα είναι υγειονομικά κρίσιμο.

Ένας άλλος προβληματισμός του κ.Ρίζου είναι αν θα πρέπει να γίνουν εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, χωρίζοντας τους πολίτες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. 

"Είμαστε προβληματισμένοι όλοι αν θα πρέπει να γίνουν πολυάριθμες εκδηλώσεις την ώρα που υπάρχουν άνθρωποι που νοσούν και πεθαίνουν δίπλα μας" σημείωσε ο κ. Ρίζος και πρόσθεσε ότι τις επόμενες μέρες θα γνωστοποιηθούν οι αποφάσεις της ΚΕΠΑ.

"Γνωρίζω τι εποχή περνάμε αλλά είμαστε χωρίς lock down. Η ΚΕΠΑ δεν έκανε εκδηλώσεις μόνο σε κλειστούς χώρους. Έκανε κυρίως σε εξωτερικούς χώρους. Υπάρχουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας και μπορούν να γίνουν εκδηλώσεις. Πριν λίγες ημέρες τελείωσαν οι παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ ενώ πριν λίγες ημέρες η ΚΕΠΑ εκδήλωση σε κλειστό χώρο. Η ΚΕΠΑ μπορεί να υλοποιήσει Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις" απάντησε ο κ. Κορωνάς.

Σε νέα του απάντηση, αυτή την φορά γραπτή επειδή η αδυναμία του συστήματος δεν του επέτρεψε να πάρει τον λόγο, ο κ. Ρίζος τόνισε:

"Οι προβληματισμοί μου όσον αφορά τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις συμβαδίζουν με προβληματισμούς και άλλων Δήμων της Βόρεια Ελλάδας. Να προχωρήσουν σε τροποποιήσεις ή ακόμη και ακυρώσεις στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τους αποφάσισαν δήμοι του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Την ίδια ώρα την ακύρωση όλων των εορταστικών εκδηλώσεων ενόψει Χριστουγέννων ανακοίνωσαν χθες από κοινού όλοι οι δήμοι στο νομό Χαλκιδικής".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69