tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σωματείο "Ωδείο Ναούσης"

Το Μουσικό Σωματείο "Ωδείο Ναούσης" θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω εκδηλώσεις εν όψει των Χριστουγέννων:

- Παράσταση αφήγησης για μικρούς και μεγάλους την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 6:00 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς - Έρια. Η Ανθή Θάνου και ο Αλέξης Μακρής θα μας ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα μέσα από τον μαγικό κόσμο των χριστουγεννιάτικων παραμυθιών. (Ελεύθερη είσοδος με κάρτες εισόδου)

Συναυλία Jazz την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου και ώρα 8:00 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού Χρήστος Λαναράς - Έρια. To νεοσύστατο κουαρτέτο NTHN του Θοδωρή Κότσυφα με ρεπερτόριο βασισμένο σε πρωτότυπες συνθέσεις αλλά και διασκευές από την σύγχρονη σκηνή της Jazz και του αυτοσχεδιασμού κινείται ανάμεσα στον ακουστικό και τον ηλεκτρικό ήχο χρησιμοποιώντας την «συνομιλία» μεταξύ των μουσικών σαν μέσο προς την αναζήτηση του ήχου. (Ελεύθερη είσοδος με κάρτες εισόδου)

Κάλαντα την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στους δρόμους και πλατείες Νάουσας και Βέροιας. Η μικτή τετράφωνη χορωδία, όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα "ζεστάνει" το εορταστικό κλίμα ψάλλοντας μελωδικά τα κάλαντα και σας καλούμε να σιγοτραγουδήσετε μαζί μας.

- Κοπή βασιλόπιτας την Πρωτοχρονιά στη 1:00 μ.μ. στην Εστία Μουσών. Ευχές για το νέο ελπιδοφόρο έτος θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τα μέλη του "Ωδείου Ναούσης" και οι φίλοι στην κοπή της βασιλόπιτας.

Οι κάρτες εισόδου για την παράσταση αφήγησης και την συναυλία Jazz διατίθενται στο κοινό από το κατάστημα "Γεωργία", Δημαρχίας 22.

Θα επιτραπεί η είσοδος σε θεατές αποκλειστικά εμβολιασμένους ή νοσήσαντες και με την επίδειξη αντίστοιχου πιστοποιητικού και ταυτότητας. 
- Ανήλικοι 12 – 17 ετών μπορούν εναλλακτικά να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid – 19 (PCR 72 ωρών ή Rapid test 48ώρου) ή δήλωση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου.
- Ανήλικοι 4 – 11 ετών μπορούν να εισέρχονται με δήλωση self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, ή κηδεμόνας

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69