tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Ματαιώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αλεξάνδρεια

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας ανακοίνωσε την ματαίωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Στην ανακοίνωσή της αναφέρει:

"Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αλεξάνδρειας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει, έπειτα από πολλή σκέψη κι έχοντας ως γνώμονα πάντα το κοινό καλό και το αίσθημα ευθύνης για τη δημόσια υγεία, τη ματαίωση των χριστουγεννιάτικων δράσεων που με πολλή αγάπη είχαν σχεδιαστεί στην πόλη μας.

Συγκεκριμένα, η πανδημία που μαστίζει τη πόλη μας και ειδικότερα η μετάλλαξη Ο σε συνδυασμό με τον διαχωρισμό που επικρατεί ανάμεσα στους πολίτες (εμβολιασμένους και μη) λειτούργησαν ανασταλτικά και μας οδήγησαν στην παραπάνω απόφαση.

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης!

Δε θα θέλαμε σε καμία περίπτωση οι δράσεις μας να βάλουν το λιθαράκι τους στην εξάπλωση του ιού και τον διχασμό των συμπολιτών μας.

Ελπίζουμε η φετινή χρονιά να σηματοδοτήσει τη λήξη της πανδημίας και από του χρόνου με μεγάλη προσμονή, αγάπη και ζήλο να υλοποιήσουμε τις προγραμματισμένες δράσεις εμπλουτισμένες και απαλλαγμένες από τον φόβο και τη διχόνοια".

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69