tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νάουσα: Άνοιξε τις πύλες της για το κοινό η Έκθεση ιστορικών κειμηλίων «1822-1922-2022: Ιστορικές μνήμες»

Άνοιξε χθες Τετάρτη (27.04.2022) τις πύλες της για το κοινό  στον Χώρο Τέχνης «Ναϊάς»,  στη Νάουσα, η Έκθεση ιστορικών κειμηλίων «1822-1922-2022: Ιστορικές μνήμες» με εκθέματα της συλλογής του ιστορικού ερευνητή-λαογράφου της Νάουσας κ. Τάκη Μπάιτση.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο εκτίθενται φορεσιές και κειμήλια που αναδεικνύουν την ιστορική μνήμη της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922, από τον Σύλλογο Μικρασιατών Ν.Ημαθίας.

Το εκθεσιακό γεγονός εντάσσεται στις παράλληλες εκδηλώσεις του Δήμου  Η.Π. Νάουσας για την 200η  Επέτειο από το Ολοκαύτωμα της πόλης και τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή (Διάρκεια έκθεσης: 27 Απριλίου – 11 Μαΐου, ώρες λειτουργίας: 10:00-13-:00 & 18:00 – 21:00).

ekthesi keimilia2

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης παρουσία του Μητροπολίτη Λαοδικείας κ.κ. Θεοδώρητου, ως εκπροσώπου του Παναγιωτάτου  Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου, του Εκπροσώπου του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, Πατέρα Διονύσιου, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, του Βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελου Τόλκα, εκπροσώπων της στρατιωτικής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας, του Δημάρχου Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα, των Αντιδημάρχων Πολιτισμού Γ. Τριανταφύλλου, Οικονομικών Δ. Μπαλτατζίδου, Νεολαίας, Παιδείας και Αθλητισμού, Βασίλη Τζουβάρα, του Πρόεδρου της Κοινότητας Νάουσας Κ. Χατζηστυλλή, καθώς και  δημοτικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων, πολιτιστικών συλλόγων κ.ά.

ekthesi keimilia3

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69