tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Καλοκαιρινές δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς "Η Ντόλιανη"

Η περασμένη βδομάδα ήταν βδομάδα δράσεων για τα μέλη και τους φίλους του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ», μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω των περιορισμών για τον covid–19.

Το Σάββατο 30/7 ο αύλειος χώρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κουμαριάς «Η ΝΤΟΛΙΑΝΗ» πλημύρισε από κόσμο όλων των ηλικιών που ήρθαν να διασκεδάσουν και να απολαύσουν μια μουσική λαϊκή βραδιά. Ήταν μια όμορφη, ξεχωριστή βραδιά με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι που κράτησε ως το ξημέρωμα. 

Την Πέμπτη 4 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή για τους μικρούς μας φίλους στον μαγικό υδάτινο κόσμο της Waterland. Η εκδρομή ήταν δώρο του συλλόγου προς όλους τους νεαρούς φίλους που συμμετείχαν στην αναβίωση του εθίμου των Αλιγουτσάριδων.

Την ίδια μέρα στις 6.30’ το απόγευμα διεξήχθη ποδοσφαιρικός αγώνας Κουμαριά – Σέλι (ηλικία 16-18) στα πλαίσια του πρωταθλήματος Βερμίου. Ο αγώνας έληξε ισόπαλος 4-4. Την Παρασκευή 5 Αυγούστου στο γήπεδο της Κουμαριάς πραγματοποιήθηκε ο αγώνας Κουμαριά – Σέλι (ηλικία 10-15). Η παρουσία των μικρών αθλητών μας ήταν εκπληκτική και εύκολα μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη με τελικό αποτέλεσμα 7-1.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69