tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στις δράσεις προβολής του 11ου Ετήσιου Συμβουλευτικού Forum Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης συμμετείχε ο Δήμος Νάουσας

Στην έκθεση του 11ου Ετήσιου  Συμβουλευτικού Forum Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης που  πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα Χανιά (5-7 Οκτωβρίου 2022) συμμετείχε και ο Δήμος Νάουσας, ως πλήρες μέλος της Πολιτιστικής Διαδρομής Ιστορικών Κήπων της Ευρώπης.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια του Forum το οποίο τέλεσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου - με βασικούς ομιλητές την  Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και τον Υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια καθώς και άλλες προσωπικότητες από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση -  πραγματοποιήθηκε έκθεση που προβλήθηκε στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου "Μίκης Θεοδωράκης", και σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης των Χανίων, όπου πραγματοποιήθηκε το forum.

Ο Δήμος Νάουσας, ως πλήρες μέλος της Πολιτιστικής Διαδρομής Ιστορικών Κήπων της Ευρώπης, συμμετείχε με εικόνες από το Δημοτικό Πάρκο τόσο στην έκθεση φωτογραφίας, όσο και στο προωθητικό video, που γυρίστηκε με σκοπό την προώθηση της τουριστικής προβολής της Ελλάδας. Προσκεκλημένος στο Forum ήταν ο Προϊστάμενος Πρασίνου του Δήμου Νάουσας Νικόλαος Μπάμπος.

Το Συμβουλευτικό Forum 2022 διοργανώθηκε από τη Διευρυμένη Μερική Συμφωνία Πολιτιστικών Διαδρομών του Συμβουλίου της Ευρώπης και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Πολιτιστικών Διαδρομών, σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Υπουργείο Τουρισμού, τον ΕΟΤ, την Περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Χανίων, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, καθώς και την Πολιτιστική Διαδρομή «Δρόμος Ιστορικών Καφέ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η έκθεση είχε μεγάλη επισκεψιμότητα, όχι μόνο από τους συνέδρους του Φόρουμ αλλά και από κατοίκους των Χανίων και πλήθος τουριστών και επισκεπτών.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69