tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το Λύκειο Ελληνίδων Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

Σε πολύ θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των τμημάτων του ΛΕΝ για το 2023, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Παρόντες μικροί και μεγάλοι χορευτές όλων των τμημάτων χορού του Λυκείου, οι χορωδοί μας, το τμήμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας σε αλλοδαπές γυναίκες.

Χαιρετισμό απηύθηνε η πρόεδρος του ΛΕΝ, κα Θεοπίστη Κεφαλά, αφού ευχαρίστησε όλους για την τιμητική τους παρουσία και τη στήριξή τους στο ΛΕΝ, μετέφερε τις ευχές της διοίκησης για καλή και δημιουργική νέα χρονιά.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, o βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ Άγγελος Τόλκας, ο αντιπεριφερειάχης Κώστας Καλαϊτζίδης ο δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας, ο αντιδήμαρχος πολισμού και τουρισμού Γιώργος Τριανταφύλλου, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ Γιώργος Τασιώνας, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, πατέρας Ιωακείμ, ο οποίος ευλόγησε και την βασιλόπιτα.

Το φλουρί της βασιλόπιτας βρέθηκε στο κομμάτι του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ στα παιδικά τμήματα τυχερός ήταν ο μικρός χορευτής Αλέξανδρος Μητσκολάβας και στους ενήλικες η Ειρήνη Φουνταλή, μέλος της χορωδίας.

323786878 1291493744728507 5502726258192128665 n

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69