tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Ομίλου Ξηρολιβάδου έκοψε την βασιλόπιτα

Η επανεκκίνηση των μαθημάτων παραδοσιακών χορών μετά τις εορτές, από τον Πολιτιστικό Όμιλο Ξηρολιβάδου, συνοδεύτηκε όπως έχει καθιερωθεί, με την τήρηση της παράδοσης της βασιλόπιττας.

Στον φιλόξενο χώρο αθλητικών δραστηριοτήτων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος του ΠΟΞ οργάνωσαν μια χαρούμενη γιορτή με εδέσματα που ετοίμασαν και γλυκίσματα προσφοράς του ζαχαροπλαστείου «LIDO», που πάντα στηρίζει τις δραστηριότητες των Ξηρολιβαδιωτών.

Την βασιλόπιττα του χορευτικού έκοψε ο χοροδιδάσκαλος του ΠΟΞ Γιάννης Τσιαμήτρος απευθύνοντας προς όλους τις καθιερωμένες ευχές.

Το τυχερό νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι του μέλους του χορευτικού συγκροτήματος του ΠΟΞ Πολυχρόνη Χριστοφορίδη.

Ο πρόεδρος του ΠΟΞ Βασίλης Αδ. Χασιώτης χαιρέτισε την εκδήλωση με ευχές προς όλους και ευχαριστίες για την ανιδιοτελή προσφορά στην ξηρολιβαδιώτικη παράδοση από τον χοροδιδάσκαλο Γιάννη Τσιαμήτρο και όλα τα μέλη του χορευτικού συγκροτήματος. Ανακοίνωσε δε την επόμενη δραστηριότητα του ΠΟΞ, που είναι ο αποκριάτικος χορός που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου στον χώρο της ΕΛΙΑΣ στη Βέροια.

Θερμές ευχές προς όλους απηύθυνε και ο παλαιότερος πρόεδρος του ΠΟΞ Τάσος Βασιάδης

Τέλος εκ μέρους του χορευτικού συγκροτήματος η Νούλα Γκόσκινου προσέφερε στον χοροδιδάσκαλο αναμνηστικό δώρο εκφράζοντας τις ευχαριστίες όλων για τις άοκνες προσπάθειες του, για την διατήρηση της παράδοσης.

Η εκδήλωση της βασιλόπιτας ολοκληρώθηκε με τραγούδια και χορούς από την ξηρολιβαδιώτικη παράδοση με την συμμετοχή όλων.

Τα χειμερινά μαθήματα χορού του Π.Ο.Ξ. συνεχίζονται κάθε Τρίτη 9 μμ στην αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας, με τον χοροδιδάσκαλο καθηγητή Γιάννη Τσιαμήτρο και η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους του Ξηρολιβαδιώτες και τους φίλους του Ξηρολιβάδου που επιθυμούν να συμμετάσχουν.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69