tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Θεματική εβδομάδα δραστηριοτήτων διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας Ημαθίας, προς τιμή της εορτής του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, που τιμάται στις 28 Ιουλίου, διοργανώνει πλήθος δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους με τίτλο: "ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 2023".

Η Θεματική Εβδομάδα ξεκινάει την Κυριακή 23 Ιουλίου 2023 (1η ημέρα) με μια αναδρομή στο παρελθόν. Στις 21:00 το βράδυ θα προβληθεί το Α' μέρος της εκπομπής "Σεργιάνι στην Ελλάδα" που είναι αφιερωμένο στο χωριό, την Αγία Τριάδα.

Την Δευτερα 24 Ιουλίου 2023, στις 19:00, θα πραγματοποιηθούν παραδοσιακά παιχνίδιαγια μικρούς και μεγάλους (τσουβαλοδρομίες, ομαδικά παιχνίδια κλπ...), στο προαύλιο του Συλλογου.
 
Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, στις 19:00, θα πραγματοποιηθούν αγώνες volley στο προαύλιο του Συλλόγου. Στη διαιτησία των αγώνων θα βρίσκεται ο καθηγητής φυσικής αγωγής,  Τσαγκαλίδης Επαμεινώνδας. Έπειτα, στις 21:00 θα προβληθεί το Β' μέρος της εκπομπής "Σεργιάνι στην Ελλάδα" που είναι αφιερωμένο στο χωριό, την Αγία Τριάδα.
 
Την Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023, στις 21:00, μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Κωνσταντίνου Θεοδωρίδη και dj party. Στον χώρο θα υπάρχουν κρεατικά και ποτά.
 
Τέλος, την 5η ημέρα της Θεματικής Εβδομάδας, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023, θα προβληθούν δύο ταινίες στο προαύλιο του Συλλόγου. Αρχικά, στις 20:30 θα προβληθεί η ταινία "COCO: Το γεύμα του Δάντη" για τους μικρότερους σε ηλικία και στις 22:20 θα προβληθεί η ταινία "M3GAN" για τους μεγαλύτερους.
 
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ σε όλες τις δράσεις!

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69