tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Οι Ανθισμένες Ροδακινιές πάνε ΔΕΘ και Σίφνο

Τις επόμενες ημέρες ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας θα παρουσιάσει τις Ανθισμένες Ροδακινιές της Βέροιας ως εκθέτης σε δύο διαφορετικές εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα φωτογραφίες από τους διαγωνισμούς θα παρουσιαστούν:

Στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε περίπτερο του ΤΟΒ μετά από πρόσκληση της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας & του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ημαθίας. Στο περίπτερό θα παρουσιαστεί μια αναδρομική φωτογραφική έκθεση από τους διαγωνισμούς ετών 2017- 2023. δείχνοντας στο κοινό την ομορφιά του μοναδικού Ανοιξιάτικου Ημαθιώτικου κάμπου.

Η 2η συμμετοχή είναι στο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας "Νικόλαος Τσελεμεντές"που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου! Μετά από πρόσκληση του ΤΟΒ προς τον Σύλλογο Ζαχαροπλαστών Βέροιας, την Κοινοπραξία Συν/μών Ομάδων Παραγωγών Ν. Ημαθίας και τους Αμπελώνες Θυμιόπουλου θα παρουσιαστούν στους νησιώτες - 600 άτομα μόνο οι συμμετοχές - .αλλά και στους επισκέπτες Έλληνες και ξένους στο νησί της Σίφνου, το περίφημο Ρεβανί Βέροιας, τα ξακουστά Ροδάκινα φρέσκα/κομπόστα και τα υπέροχα Ροζέ κρασιά του Αποστόλη Θυμιόπουλου.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69