tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Στην γιορτή κάστανου στη Γρίβα Κιλκίς συμμετείχε η «ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ»

Η Λαογραφική Εταιρία Έρευνας και Διάσωσης της Ελληνικής Παράδοσης «ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ»στη γιορτή κάστανου στη Γρίβα Κιλκίς.

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023 η Λ.Ε.Ε.Δ.Ε.Π. ''ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ" πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στη Γρίβα Κιλκίς. Η αποστολή αποτελούμενη από 53 μέλη και φίλους της ''ΗΛΙΟΕΙΔΕΙΑ" είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το όμορφο και φιλόξενο παραδοσιακό χωριό της ορεινής Γρίβας, κτισμένη, στους πρόποδες της ανατολικής πλαγιάς του όρους Πάικο, σε υψόμετρο 460 μέτρων.

Αρχικά η αποστολή επισκέφτηκε την Ιερά Μονή των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης και στη συνέχεια κατάληξε στο κέντρο της Γρίβας το οποίο είναι ένα από τα μεγαλύτερα κατσανοχώρια της χώρας. Γεύσεις, μυρωδιές, μουσικές, καζάνια και γλέντι με τους φιλόξενους Γριβιώτες, πρόσφεραν στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη Κυριακή. Τη γιορτή πλαισίωσαν ορχήστρες με τα περίφημα χάλκινα της Γουμένισσας.

Η μετακίνηση της αποστολής έγινε με το γραφείο γενικού τουρισμού του κ. Σισμανίδη Μελέτη. Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους της εταιρείας που έλαβαν μέρος στην εκδρομή. Την ευθύνη της εκδρομής είχαν οι χοροδιδάσκαλοι της εταιρείας, Τσιαβός Δημήτρης και Μάτσου Ιωάννα καθώς και το μέλος Φιλικά Ελπίδα.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69